Forum » Loža » Lock picking
Lock picking
IceIceBaby ::
A mogoče kdo ve kje bi se dalo dobit orodje za vdiranje v ključavnice (kako se sploh reče po slovensko lock picking). Mislim na komplet večdelni pribor. Če ma kdo za prodat kupim takoj.
Thomas ::
FYI:
Posedovanje te robe je ilegalno. Že zgolj posedovanje.
Posedovanje te robe je ilegalno. Že zgolj posedovanje.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Thomas, posedovanje vitriha al lock pickov ?
Jaz iščem lock picke, ker bi se rad naučil to delat. Sam sem si že naredil take enostavne iz žice po načrtih iz neta. Ampak tist je uporabno sam za enostavne ključavnice, recimo tiste na pisalnih mizah ali pa na škatlah za diskete/cdje. Za kej več morš pa met profi orodje in to jaz iščem. Sicer nevem če je ilegalno in na kaki podlagi bi lahko blo ilegalno, ampak jaz bi to mel :)
Jaz iščem lock picke, ker bi se rad naučil to delat. Sam sem si že naredil take enostavne iz žice po načrtih iz neta. Ampak tist je uporabno sam za enostavne ključavnice, recimo tiste na pisalnih mizah ali pa na škatlah za diskete/cdje. Za kej več morš pa met profi orodje in to jaz iščem. Sicer nevem če je ilegalno in na kaki podlagi bi lahko blo ilegalno, ampak jaz bi to mel :)
Thomas ::
Klasični predmeti, katerih odvzem predpisuje tako domače kot primerjalno pravo, so npr. vlomilsko orodje in tehtnica, uporabljena pri prodaji mamil, ter mamila, orožje in ponarejen denar
Toliko vem. Nisem pa noben strokovnjak niti za vlome niti za pravo.
Toliko vem. Nisem pa noben strokovnjak niti za vlome niti za pravo.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Čist možno ja. Po USA majo tudi po nekaterih državah tko narjen da je sama posest nelegalna, po drugih pa ne.
Čeprav to se meni zdi totalno brez veze. Skor isto kot če bi ti na računalniku našli exploit pa bi te kaznoval za to.
Tudi če tak predpis obstaja je totalno neučinkovit. Zelo težko je dokazat, da maš ti neko orodje za vlomilsko orodje.
Čeprav to se meni zdi totalno brez veze. Skor isto kot če bi ti na računalniku našli exploit pa bi te kaznoval za to.
Tudi če tak predpis obstaja je totalno neučinkovit. Zelo težko je dokazat, da maš ti neko orodje za vlomilsko orodje.
Boeing ::
torej je potemtakem tudi posedovanje krampice nelegalno, ker ti z krampico pač lahko brez problema vlomim vrata ?!
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
tha_man ::
Me prav zanima ali je spraševanje po hard-warezu tud prepovedano na STju
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Boeing ::
ja pa jebemti no... a nimam prav?
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
Sej ni fora v tistem vitrihu. Morš sam natuhtat ključavnico pa jo odpret, sam rabš taprav orodje.
Vitrih je tko kot če bi dobil že skompajlan exploit, to je pa lame.
Vitrih je tko kot če bi dobil že skompajlan exploit, to je pa lame.
freserovski ::
Ravno vitrih je najpomembnejši, saj je dobro opravljeno delo vedno odvisno od dobrege orodja, ali pač?
No, dobijo se tudi neke elektronske zadevice, kao vibratorji, ki pretrese ključavnico, oziroma zatiče v njej in odklenejo ;-)
lp
No, dobijo se tudi neke elektronske zadevice, kao vibratorji, ki pretrese ključavnico, oziroma zatiče v njej in odklenejo ;-)
lp
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
jRk0 ::
Jaz sem pred nekaj leti mel ene zelezne spange za lase, pa sem z njimi lahko odklepal kljucavnice take malo bolj primitivne pac. mogo sei noter porinit in malo mrdat pa je slo potem obrnit:)
siver pa ma moj dedek en vitrih, s katerim pa res odpre vrata od vsega skoraj.
siver pa ma moj dedek en vitrih, s katerim pa res odpre vrata od vsega skoraj.
You fuck up once, you loose two teeth.
j: Če mi najdeš še link na tisti strani kjer lahko naročim kompet orodje ti pa res dam za pir.
Matek ::
kst, klikni na tisti strani pod Sport-Shop na Aktuelle Sportgeräte v meniju na levi.
Če pa ti nemščina dela probleme, pa tu: KLIK!
Aja, pa pivo si mi dolžn.
Če pa ti nemščina dela probleme, pa tu: KLIK!
Aja, pa pivo si mi dolžn.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
Tnx. Jaz živce zgubim že ko zagledam nemščino, posledica preljube profesorice v gimnaziji.
Povej naslov kam naj ti pir pošlem :)
Povej naslov kam naj ti pir pošlem :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako vdreti v ključavnico?Oddelek: Loža | 20276 (19168) | sisemen |
» | Švicarski nožOddelek: Loža | 4422 (2486) | anzel26 |
» | Kevin Mitnick v SlovenijiOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 9828 (4690) | sini666 |
» | Nov napad na ključe za daljinsko odklepanje KeeLoqOddelek: Novice / Varnost | 8586 (7061) | FrizzleFry |
» | Stem cell research in USAOddelek: Znanost in tehnologija | 2393 (2102) | grex |