Forum » Operacijski sistemi » [linux] elive problem z tipkovnico
[linux] elive problem z tipkovnico
Vanadium ::
Skratka dol sem si cuknil development 1.9.23 različico omenjenega linuxa. Zadeva mi je že v 1.0 (stable) bila všeč vendar so vedno bili problemi z tipkovnico. Skratka zanima me če ima še kdo probleme z tipkovnico pri tem linuxu. Problem je pa taki da pol tipk sploh ne prime. V ubuntu, suse in ostalih mi dela tipkovnica b.p. samo pri temu elive serje neki.
Kakršna koli pomoč ali ideja bo prav prišla
Kakršna koli pomoč ali ideja bo prav prišla
popster ::
lahko probas virtualno tipkovnico, ali pa provaj zamenjat kabel iz usb->ps2
nisem probal tega linuxa
nisem probal tega linuxa
WamPIRe- ::
Tudi jaz sem preizkusil tole zadnjo verzijo in sicer kar na virtualni mašini!, pa mi tudi nekaj tipk ne deluje!? Grem še enkrat poizkusit, ker se mi zdi so mi v enem poizkusu vse delovale!
lp, Jernej
EDIT: Trenutno mi delujejo vse tipke... Zanimivo.. Drug problem pa je, da pri loginu ne morem vpisati passworda? nikakor ne morem pisat v password okence.
lp, Jernej
EDIT: Trenutno mi delujejo vse tipke... Zanimivo.. Drug problem pa je, da pri loginu ne morem vpisati passworda? nikakor ne morem pisat v password okence.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WamPIRe- ()
Vanadium ::
ja sem mel isti problem ej res nevem kaj jih zajebava z tole tipkovnico. Men edino uspelo usposobit če sm uporabil english layout. Škoda ker drgač mi je tko zlo dobra distribucija pa E17 fajn zgleda na njej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo thinkpad e520 bluetoothOddelek: Pomoč in nasveti | 997 (774) | tiltech |
» | Tipkovnica na prenosniku ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 6399 (5362) | kim33 |
» | Boot računalnika s tipkovnicoOddelek: Strojna oprema | 2243 (1571) | urby6300 |
» | tipkovnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1022 (952) | dule_2311 |
» | Grand prix legendsOddelek: Igre | 1742 (1487) | .smidge. |