Forum » Pomoč in nasveti » 42LG5000 DTV problem
42LG5000 DTV problem
gozy ::
Pozdravljeni!
Sem lastnik omenjenega TVja, pa me zanima sledeče: ali ta model podpira mpeg4 standard? Namreč na DTV načinu mi najde 2 multipleksa (slo + hrv) vendar hrvaški deluje normalno, pri slovenskem pa ni glasu, ni slike samo napis HD storitev kroži po ekranu ????!!!! Moč signala je 87%, kvaliteta signala pa 100%....
Pa še nekaj, če v meniju nastavim državo slovenijo mi sploh ne omogoča iskanja DTV kanalov, če pa nastavim npr država Avstrija pa mi ponudi DTV????
Sem lastnik omenjenega TVja, pa me zanima sledeče: ali ta model podpira mpeg4 standard? Namreč na DTV načinu mi najde 2 multipleksa (slo + hrv) vendar hrvaški deluje normalno, pri slovenskem pa ni glasu, ni slike samo napis HD storitev kroži po ekranu ????!!!! Moč signala je 87%, kvaliteta signala pa 100%....
Pa še nekaj, če v meniju nastavim državo slovenijo mi sploh ne omogoča iskanja DTV kanalov, če pa nastavim npr država Avstrija pa mi ponudi DTV????
Alexius Heristalski ::
vendar hrvaški deluje normalno, pri slovenskem pa ni glasu, ni slike samo napis HD storitev kroži po ekranu
To potrjuje, da tvoj TV ne podpira dekodiranja MPEG-4. Primer zaključen.
če v meniju nastavim državo slovenijo mi sploh ne omogoča iskanja DTV kanalov, če pa nastavim npr država Avstrija pa mi ponudi DTV
Proizvajalec je mislil, da v Sloveniji DTV ne obstaja.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | lcd tv lg 32lg3000 "hd storitev" napisOddelek: Pomoč in nasveti | 3975 (2951) | kmetek |
» | DVB-T sprejemik problem...Oddelek: Zvok in slika | 3208 (2706) | lebang1 |
» | DVB-T DVB-C (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 23334 (19263) | Domn |
» | LG 42LG5000 DTV problem...Oddelek: Zvok in slika | 1620 (1547) | Infinity |
» | LG 37LG5030 in mpeg4Oddelek: Zvok in slika | 3480 (3335) | 20sdfj093f |