Forum » Zvok in slika » mkv to avi
mkv to avi
KoMit ::
Kateri program bi mi omogočal pretvorbo iz mkv v avi z zapeko sub/idx podnapisov iz te mkv datoteke? Program bi moral imeti tudi možnost spremembe resolucije. Če bi imel možnost dodajanja črnih robov bi bilo še toliko boljše.
ganimed ::
Google najde čudo programov, koliko je pa kašen res uporaben, p bo morda povedal kdo, ki je kakšnega že preizkusil.
Pri AVS Video Converter-ju nisem našel možnosti za dodati sub/idx podnapis. Avidemux pa ima vse kar potrebujem. Na žalost pa program med kodiranjem javi napako in se sesuje, tako, da bom mogel še malo preučit ta program.
jan01 ::
Pa si, ko si izbral avi container tudi spremenil video kodek na xvid(avi ne podpira ravno dobro h264)? Kaj pa zvok? V kateri obliki je v mkv containerju, ker avi ne podpira vseh...
Video kodek sem izbral Xvid4, audio pa mp3. Pa še v stereo sem moral dati mp3, ker ne podpira več kanalov. To itak sam program opozori. Malo bom še omejil filtre, ki sem jih uporabil. Uporabil sem: Transform: Resize in Blacken Borders; Subtitles: VobSub in označil .idx datoteko od sub/idx podnapisov, ki sem jih demuxal iz tega .mkv-ja. Aja, pa tudi pri Preview-ju mi program javi napako in se sesuje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljši format iz AVI filma?Oddelek: Loža | 959 (863) | msjr |
» | convert program sprememba formata slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 880 (700) | gregson2005 |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57575 (49466) | Lupin |
» | Kateri video pretvornik za windows 7 ... ?Oddelek: Programska oprema | 2795 (2656) | JayKay |
» | Integrirani podnapisiOddelek: Zvok in slika | 7846 (5579) | dzinks63 |