» »

kt7 raid in dtla 30gb ata 100

kt7 raid in dtla 30gb ata 100

Jake ::

Baje se neki ne razumeta?
A je to res? Kako se razume ta disk z soltekovo in asus plato?

JLP ::

Mam kle dva taka diska na tej plat (u RAID-0) in dela brez problema. Sta pa naštimana na cable select in usak na svojmu kablu (kanalu) na HPT370.
Live long and prosper!

Siluro ::

Do sedaj o tem problemu nisem slišal nič še nikjer, v čemu je problem?Če imaš KT7-RAID to pomeni da imaš vgrajen HightPoint-ov HPT370 kontroler, ki je zelo jlubezniv za IBM-ovimi diski tako da resnično ne vidim nobenega problema.Če pa boš diska zvezal na VIA kontroler bo pa hitrost diskov manjša oz. ne boš izkoristil ATA 100 IBM diskovja, delalo ti bo pa prav tako, le da zadeva ne bo v RAID-u kar ti pa omogoča HPT370.....
Howg govoril sem!

ijatebi ::

Imam ABITko KT7 RAID in disk IBM DTLA 307030 30Gb. Sedaj imam ta disk vezan na VIA kontroler in vse dela BP! Nameravam dokupiti še en enak IBM disk ter ju vezati na RAID -0. Ali naj pričakujem probleme ?? Ali res morata biti diska vsak na svojem kablu, ter nastavljena na cable selekt?? Je za to kakšen poseben razlog?
:|:|:|
" Gods loves black sheeps ! "

JLP ::

Jest mam tedva diska na KT7-RAID in na cable select naštimana usak na svojmu kablu.
Delata brez problema. Pa mislm da bi tud blo u redu če bi mu diska naštimana na master. Sam sm nek brav da priporočajo na cable select. Se mi zdi da sm to prebrav na KT7 FAQ.
Live long and prosper!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pri okroglem IDE kablu je disk glasnejši

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
171772 (1537) Pudding
»

BOOT.INI problem

Oddelek: Operacijski sistemi
121297 (1166) Mr.B