Forum » Pomoč in nasveti » reader_s.exe, rs32net.exe, virus!!!
reader_s.exe, rs32net.exe, virus!!!
anze20 ::
Živjo
Prejšnji teden se mi je v rač.prikradel en virus, ki se ga ne morem znebiti. V Windows folder skopira fajle reader_s.exe, rs32net.exe in services.exe, ki jih ob zagonu zažene, poleg tega pa počne še nekaj na internetu, saj se odpre tudi process iexpore.exe.
Poskusil sem vse, pobrisal fajle, zbrisal v registru, povsod kjer bi lahko bil, ampak ob naslednjem zagonu se iexplore.exe spet zažene in nabija uporabo spomina do 2 gb.
Antivirusne programe ala nod32, etrust, ... onemogoči že takoj na začetku, okuži se celo sam nod32.exe fajl.
A mi lahko kdo pove, kako se ga znebim?
Aja, windowsi xp so licenčni, posodobljeni, ...
Hvala že vnaprej vsem za pomoč.
Anže
Prejšnji teden se mi je v rač.prikradel en virus, ki se ga ne morem znebiti. V Windows folder skopira fajle reader_s.exe, rs32net.exe in services.exe, ki jih ob zagonu zažene, poleg tega pa počne še nekaj na internetu, saj se odpre tudi process iexpore.exe.
Poskusil sem vse, pobrisal fajle, zbrisal v registru, povsod kjer bi lahko bil, ampak ob naslednjem zagonu se iexplore.exe spet zažene in nabija uporabo spomina do 2 gb.
Antivirusne programe ala nod32, etrust, ... onemogoči že takoj na začetku, okuži se celo sam nod32.exe fajl.
A mi lahko kdo pove, kako se ga znebim?
Aja, windowsi xp so licenčni, posodobljeni, ...
Hvala že vnaprej vsem za pomoč.
Anže
Anze
anze20 ::
Je izklopljen, tud rač je na novo sformatiran, tko da razen windows in office-a ni nič gor.
Anze
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Checker.exe ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1698 (1183) | Fukomuko |
» | odstranitev reklame (dana.exe) s pcjaOddelek: Pomoč in nasveti | 916 (826) | mare87 |
» | svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 3539 (2563) | Mr.B |
» | snmp.exe nabije 100% cpu ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1066 (968) | #000000 |
» | scagent.exe problemOddelek: Pomoč in nasveti | 823 (765) | Blizz |