Forum » Izdelava spletišč » wordpress komentarji
wordpress komentarji
sajs ::
Pozdravljeni,
imam eno vprašanje. Urejam temo za wordpress in je že v temi nastavljeno, da če hočeš komentirati prispevek moraš napisati ime in svoj mail (obvezno). Zanima me, kje oziroma kaj je potrebno spremeniti v kodi, da bi bilo potrebno napisati samo ime, mail pa bi bilo opcija ne pa nuja.Nekaj sem se že matral v comments.php, pa nikakor nisem pogruntal!
Tenx že vnaprej!!!
Sašo
imam eno vprašanje. Urejam temo za wordpress in je že v temi nastavljeno, da če hočeš komentirati prispevek moraš napisati ime in svoj mail (obvezno). Zanima me, kje oziroma kaj je potrebno spremeniti v kodi, da bi bilo potrebno napisati samo ime, mail pa bi bilo opcija ne pa nuja.Nekaj sem se že matral v comments.php, pa nikakor nisem pogruntal!
Tenx že vnaprej!!!
Sašo
Gandalfar ::
Dashboard -> Settings -> Discussion ->Other comment settings -> Comment author must fill out name and e-mail
Sicer ti pa priporocam, da si pogledas Disqus kot alternativni commenting sistem.
Sicer ti pa priporocam, da si pogledas Disqus kot alternativni commenting sistem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2433 (725) | raceboy | |
» | Outlook Express težave s prejemanjem priponkOddelek: Programska oprema | 3246 (652) | huwi |
» | ECJ: avtorska pravica na programski opremi ne zadeva idej, funkcionalnosti, API-jevOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10046 (8142) | Icematxyz |
» | [Ubuntu server] mail poslan iz serverja zazna kot vsiljeno pošto (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9277 (8247) | shorvat |
» | NTFS dostopOddelek: Operacijski sistemi | 2385 (1888) | ToniT |