Forum » Omrežja in internet » internetno telefoniranje od doma
internetno telefoniranje od doma
blue96 ::
resda bi tole morda na mobisuxu tud lahko vprašal, ampak sem tam pozabil geslo in tud tukaj mi zna kdo posredovati odgovor:
zanima me, ce se da iz lana (mreza) klicat po telefonu s slusalkami in mikrofonom. nekaj casa nazaj smo lahko klicali v ameriko iz domacega razunalnika za ceno internet dostopa (tudi na mrezi je delalo), zanima me, ce obstaja kaksen program za klicanje 0800 stevilk po ameriki, in morda v druge drzave, alpa tudi v slovenijo (ker je telefon vecino casa zaseden internet pa dela cel dan na mrezi)?
zanima me, ce se da iz lana (mreza) klicat po telefonu s slusalkami in mikrofonom. nekaj casa nazaj smo lahko klicali v ameriko iz domacega razunalnika za ceno internet dostopa (tudi na mrezi je delalo), zanima me, ce obstaja kaksen program za klicanje 0800 stevilk po ameriki, in morda v druge drzave, alpa tudi v slovenijo (ker je telefon vecino casa zaseden internet pa dela cel dan na mrezi)?
.
SLOWWWeb.net ::
hmm, uporabi AMIStel ali pa IP telefonijo.
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 RDP in Network problemiOddelek: Operacijski sistemi | 1922 (1555) | crniangeo |
» | Uporaba SiOLovega Sagem IAD81 HD brez SiOLaOddelek: Zvok in slika | 10893 (4218) | Mrakw |
» | Ajpes www ne odpreOddelek: Pomoč in nasveti | 1300 (1144) | MadMicka |
» | Koliko bi bili pripravljeni plačat za softwaresko centralo, ki zna ...Oddelek: Omrežja in internet | 1762 (1149) | Gandalfar |
» | Internet connection sharingOddelek: Omrežja in internet | 1845 (1347) | Quickbeam |