Forum » Pomoč in nasveti » Error: "Windows nima dostopa do navedene naprave, poti ali datoteke. Morda nimate ustrenzih pravic"
Error: "Windows nima dostopa do navedene naprave, poti ali datoteke. Morda nimate ustrenzih pravic"
Tedddp ::
Zdravo,
Sem novi na Slo-Techu, pa bi potreboval eno pomoč.
Ko poskušam odpreti eno .exe datoteko, mi javi težavo: "Windows nima dostopa do navedene naprave, poti ali datoteke. Morda nimate ustrenzih pravic".
Pa ni problem v tem da nisem na administratorskem računu. Na tem PCju imam samo 1 račun in ta je administrator pa mi je do zdaj vse vredu delalo, čez noč pa kar na1x to. Ve kdo kako popraviti to?
Lep pozdrav & Prosim za odgovor :)
Tadej
Sem novi na Slo-Techu, pa bi potreboval eno pomoč.
Ko poskušam odpreti eno .exe datoteko, mi javi težavo: "Windows nima dostopa do navedene naprave, poti ali datoteke. Morda nimate ustrenzih pravic".
Pa ni problem v tem da nisem na administratorskem računu. Na tem PCju imam samo 1 račun in ta je administrator pa mi je do zdaj vse vredu delalo, čez noč pa kar na1x to. Ve kdo kako popraviti to?
Lep pozdrav & Prosim za odgovor :)
Tadej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | koliko particij priporočate imeti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12412 (7893) | carota |
» | Windows nima dostopa,.... tezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 2798 (2720) | fosil |
» | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3336 (2758) | Pyr0Beast |
» | Imam virus?Oddelek: Programska oprema | 1091 (837) | suse80 |
» | dovolj imam... (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 3936 (3290) | Pretorijanec |