Forum » Kaj kupiti » Mnenje o računalniku v akciji na Slo-Techu
Mnenje o računalniku v akciji na Slo-Techu
Gerbic ::
Kupujem nov računalnik in sem te dni malo brskal po forumih, pa sem naletel na Funtechovo akcijo za člane Slo-Techa.
Ker je moj budget nekje od 900-1000 EUR, mi je zadevca padla v oči. Uporabljal ga bom za običajno domačo uporabo (igre, filmi, kak programček za video obdelavo, slike). Kaj pravite na to konfiguracijo, je v redu?
Pri njih sem sicer že kupoval in imam do sedaj dobre izkušnje z njimi. Vseeno me pa zanima mnenje, preden se dokončno odločim za nakup. Mogoče kdo ve, kako dolgo bo ta akcija trajala?
Ker je moj budget nekje od 900-1000 EUR, mi je zadevca padla v oči. Uporabljal ga bom za običajno domačo uporabo (igre, filmi, kak programček za video obdelavo, slike). Kaj pravite na to konfiguracijo, je v redu?
Pri njih sem sicer že kupoval in imam do sedaj dobre izkušnje z njimi. Vseeno me pa zanima mnenje, preden se dokončno odločim za nakup. Mogoče kdo ve, kako dolgo bo ta akcija trajala?
bajsibajsi ::
Ja ce imas toliko denarja na razpolago je seveda vredu. Mal heca, ma ta sistem je hud po moci, kot tudi cenovno. Plata+cpu+gpu znese preko 600 evrov... Najbrz bi ga uporabljal vec let a ne? Meni osebno bi bil predrag, ne glede na to ali bi imel ali ne denar; pac vsakemu svoje. Je pa Funtech kul trgovina, pa sigurno se da zmenit s prodajalcem, ce bi kaksno komponento zamenjal, dodal..itd. Pa nalepke ne dajo, garancija na komponente, estetsko sestavijo... Na obmocju Ljubljane je Funtech ena redkih pc trgovin, ki bi jo priporocal prijateljem.
Ja, kupujem za nekaj časa, vsaj dve leti. Predrag mi ni, ker po navadi gledam na razmerje cena/kvaliteta. Če dava ceno na stran, sicer kot sistem bo dovolj zmogljiv?
Zheegec ::
Jaz dosti kupujem v Funtechu (kar se jim sicer zdi malo čudno iz nekih posebnih razlogov), pa do sedaj dobre izkušnje, tudi par kolegov z reklamacijo.
Komp je za to ceno bomba, se vsekakor splača.
Komp je za to ceno bomba, se vsekakor splača.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Zheegec ::
Žal nimam nič s to akcijo, samo komentiram
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
RuskiSnajper ::
Aha
"I have the ASUS M2N-SLI Deluxe but will RMA it. The cooling fins on the heatpipe are falling off,"
asus je popularn , ker ga devajo povsod v vsake kompe , torej mainstream , kar ne pomeni da je dober:P
"I have the ASUS M2N-SLI Deluxe but will RMA it. The cooling fins on the heatpipe are falling off,"
asus je popularn , ker ga devajo povsod v vsake kompe , torej mainstream , kar ne pomeni da je dober:P
Meni bo kar ustrezal ta sistem, Gigabyte me do sedaj ni razočaral (tudi za Asusom sicer nimam slabih izkušenj). Hvala za mnenja.
x45 ::
Phenom II sistem - boljši nakup po P/P:
DDR2-RAM KIT 4096 MB, PC2-1066 MHz, CL5, OCZ Reaper HPC Edition € 76,90
Festplatte SATA II SAMSUNG SpinPoint F1, 640GB, 16MB Cache € 59,90
Grafikkarte PCI-E 2.0 SAPPHIRE Radeon HD 4870, Lite Retail, 1024MB € 211,90
Netzteil ATX 525 Watt, ENERMAX MODU82+ € 106,90
Mainboard Socket-AM2+ ASUS M4A79 Deluxe, ATX € 172,90
Prozessor AMD Phenom II X4 940 Black Edition, 3,0GHz, Boxed € 220,90
DDR2-RAM KIT 4096 MB, PC2-1066 MHz, CL5, OCZ Reaper HPC Edition € 76,90
Festplatte SATA II SAMSUNG SpinPoint F1, 640GB, 16MB Cache € 59,90
Grafikkarte PCI-E 2.0 SAPPHIRE Radeon HD 4870, Lite Retail, 1024MB € 211,90
Netzteil ATX 525 Watt, ENERMAX MODU82+ € 106,90
Mainboard Socket-AM2+ ASUS M4A79 Deluxe, ATX € 172,90
Prozessor AMD Phenom II X4 940 Black Edition, 3,0GHz, Boxed € 220,90
jest10 ::
x45 kje si ti to gledal?
Kjerkoli je že gledal, je zaradi popusta funtechova konfiguracija boljša.
K njegovi sestavi(850€) daš še ohišje in poštnino(ker ima stvari iz tujine) in si na isti ali celo višji ceni, kot je i7 sistem pri funtechu.
Če bi isto kupoval pri nas, pa je cena še višja.
X45 zdej pa hitro zatuli da se lažem
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
x45 ::
cene maš na elektronika.si najugodnješe, ali nakupi.net.
če vzameš ugodnješi ram in asus 790 GX je še precej ceneje.
če vzameš ugodnješi ram in asus 790 GX je še precej ceneje.
bluefish ::
saj če za Funtech komponente pogledaš na elektroniki je tudi ceneje. Samo nekako te odvrnejo podpisi na komponentah.
Mene je od elektronike definitivno odvrnilo, da ne dajo računa na firmo. No, baje sicer tudi nasploh računa ne dajo, pa na komponente se podpisujejo namesto garancijskih listov. To zame ni resna trgovina, pa tudi če je najcenejša. Cena ni vse, šteje tudi dobra podpora in servis, v kar pri njih dvomim.
AngelOfDeath ::
x45 kje si ti to gledal?
Kopiral jo je iz ene druge teme. Kjer sem jo jaz napisal. Še sam pa ne ve iz katere trgovine je
Je pa drugače iz www.ditech.at
edit: Slovnica
Iz tujine ne bi kupoval, mi je domač support pomembnejši od razlike v ceni. Sicer pa sem že naročil v Funtechu, pravijo pa da akcije ne bo več dolgo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup računalnika za najnovejše igre (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 12900 (7517) | Mentalist |
» | Kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7174 (6243) | opeter |
» | Kupite Phenoma in Radeona, prejmite delno povračilo kupnineOddelek: Novice / Procesorji | 9595 (8201) | MrStein |
» | Kupujem osebni računalnik za 2000 EUR (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7169 (5833) | ViperR |
» | Stabilen mali tih...Oddelek: Kaj kupiti | 3399 (2183) | PrimozR |