Forum » Programska oprema » Stj video zapis
Stj video zapis
Damc ::
Imam eno malo kamerco, image steno apacer sv300, ki snema videoposnetke v formatu. Stj
V navodilih od kamere piše, da je potrebno ta format preko računalnika pretvoriti s programom "avicreate", ki pa ga žal nimam in ga nikjer ne najdem. Obstaja tudi program edvr_create. Exe, za pretvorbo, ki pa ga tudi ne najdem na spletu.
Ali ima kdo ta program ali kak podoben za pretvorbo teh vrst formatov?
Probal sem s pinnaclom, movie maker,... Pa ne gre. Tudi preimenoval sem končnico. Stj v. Avi pa ne odpre videa.
V navodilih od kamere piše, da je potrebno ta format preko računalnika pretvoriti s programom "avicreate", ki pa ga žal nimam in ga nikjer ne najdem. Obstaja tudi program edvr_create. Exe, za pretvorbo, ki pa ga tudi ne najdem na spletu.
Ali ima kdo ta program ali kak podoben za pretvorbo teh vrst formatov?
Probal sem s pinnaclom, movie maker,... Pa ne gre. Tudi preimenoval sem končnico. Stj v. Avi pa ne odpre videa.
- polepsal: Gandalfar ()
bluefish ::
poskusi, če je linkan program na tem forumu pravi: http://forum.xufo.net/bb/viewtopic.php?...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | m4s film bi rad pretvoril v mkv/mp4Oddelek: Pomoč in nasveti | 917 (762) | SmeskoSnezak |
» | Video conventerOddelek: Pomoč in nasveti | 1928 (1366) | oo7 |
» | TS -> DiviX najhitreje?Oddelek: Zvok in slika | 959 (852) | k4vz0024 |
» | kako narediti soliden film (sony/pinacle/.MPEG/.AVI)Oddelek: Zvok in slika | 3358 (3060) | pivmik |
» | Podnapise v divx, alternative?Oddelek: Zvok in slika | 2590 (2441) | Reny111 |