Forum » Pomoč in nasveti » css game strežnik
css game strežnik
matex13 ::
Pozdravleni vsi.Sem dokaj nov na ten strani,zanima pa me kak doma narediti game server za counter strike:sorce,tako da se bojo lahko drugi povezovali,probal sem že vse strani in vedno ko sem naredil server ga drugim ni zaznalo.Tisti ko to zna če mi lahko napiše s katerimi programi se to dela in kako!
Hvaležen bom vseh odgovorov.
Skrati se pa upravičujem če je že bila odprta ta tema.
LP! Matej
Hvaležen bom vseh odgovorov.
Skrati se pa upravičujem če je že bila odprta ta tema.
LP! Matej
blackbfm ::
V igri izbereš create server, nastaviš po želji, ko prideš v igro odpreš konzolo in vpišeš "sv_lan 0", brez narekovajev seveda. Če imaš router moraš odpret še porte, moraš pogledat na netu kater port točno odpreti. Kolegom daš svoj ip in to je potem to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
V igri izbereš create server, nastaviš po želji, ko prideš v igro odpreš konzolo in vpišeš "sv_lan 0", brez narekovajev seveda. Če imaš router moraš odpret še porte, moraš pogledat na netu kater port točno odpreti. Kolegom daš svoj ip in to je potem to.
tnx!
se pa pojavi majhno težavica,namreč v konsoli se mi pojavi tole:
Attempted to create unknown entity type multi_manager!
Can't init multi_manager
In pa še eno vprašanje,ker imam rutar,pa nwm keri por imam,mislim pa da mam 27015
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CSS - Counter Strike Source (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 55077 (19610) | Bananovec |
» | Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15693 (9354) | Tilen |
» | CS 1.6Oddelek: Igre | 986 (920) | Vitor |
» | Counter Strike problemOddelek: Igre | 1627 (1525) | XaNti |
» | MSN Messenger in prenos zvokaOddelek: Zvok in slika | 1538 (1482) | Cokolesnik |