Forum » Pomoč in nasveti » Samodejno odpiranje okencev ob vstavitvi USB ključka ali DVD-ja
Samodejno odpiranje okencev ob vstavitvi USB ključka ali DVD-ja
fulgur ::
Kje moram nastaviti, da se mi ob vstavitvi USB ključka v računalnik, samodejno odpre okno, kjer izbiram med različnimi možnostmi (play with player, open folders itd.).... ne znam z eno besedo tega opisati... ali pa ko vstavim DVD v DVD player, da se Cyberlinkov PowerDVD samodejno zažene.... Do sedaj se je včasih samodejno vse to napravilo, včasih se tudi ni, sedaj se pa nikoli ne....
Mertelj Pero ::
Bom kar tukaj vprašal. Kje pa se lahko nastavijo opcije, ki bi ti jih pokazalo pri tem autorun-u ?
fulgur ::
Duhec hvala... sam tole validating Windows mi ne diši preveč.... enkrat sem tako naredil, potem mi je pa ves čas ene ikonce kazalo drugač pa bi pomoje tole delovalo... hvala za trud
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava zagonskega cd-jaOddelek: Programska oprema | 1288 (892) | laguna1 |
» | Izdelava "dvd menuja"Oddelek: Programska oprema | 1042 (906) | blackbfm |
» | Previdnost pri "najdenih" USB ključkih ni odvečOddelek: Novice / Zasebnost | 4354 (3190) | AtaStrumf |
» | Autorun v XP pro - ne dela večOddelek: Pomoč in nasveti | 941 (859) | Opanka |
» | Auto runOddelek: Pomoč in nasveti | 1028 (904) | izzo |