Forum » Programska oprema » Izdelava "dvd menuja"
Izdelava "dvd menuja"
LeXani ::
Mogoče kdo pozna kak program oziroma način kako se izdela "menu" iz vsebine dvd-ja (programi). Tako kot naprimer PCFormat,Joker...ko ti ga samodejno zažene, in tam pol iščeš primerno vsebino za ogled ali namestitev.
Čas prve prijave 04.11.2005
blackbfm ::
Če misliš aplikacijo:
1) Multimedia Fusion
2) Visual Basic / C++ ali pa Delphi
Pri 1. gre za klikanje in postavlanje elementov in je kar zabavno, pri 2. gre pa za programiranje (s tem imaš več možnosti), samo za take stvari je Multimedia Fusion dovolj.
1) Multimedia Fusion
2) Visual Basic / C++ ali pa Delphi
Pri 1. gre za klikanje in postavlanje elementov in je kar zabavno, pri 2. gre pa za programiranje (s tem imaš več možnosti), samo za take stvari je Multimedia Fusion dovolj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Mogoče veš za kakšen tutorial za Multimedia Fusion, ker sam program imam sam se ne znajdem kaj preveč v njem.
http://www.tutorialized.com/view/tutori...
Saj to je pri vseh takih programih tako da na prvi pogled izgledajo mal zakomplicirani. Ko poštekaš za kaj se gre pa niti ni tok grozno. Tale MMF je med lažjimi z relativno veliko funkcijami.
Saj to je pri vseh takih programih tako da na prvi pogled izgledajo mal zakomplicirani. Ko poštekaš za kaj se gre pa niti ni tok grozno. Tale MMF je med lažjimi z relativno veliko funkcijami.
Hvala !
Mi je uspelo naredt, čeprav je trajal kar neki časa. Res uporaben program, sploh za izdelavo igric.
Kako pa naredim potem avtorun, da se mi zažene aplikacija ko vstaviš disk not ?
Mi je uspelo naredt, čeprav je trajal kar neki časa. Res uporaben program, sploh za izdelavo igric.
Kako pa naredim potem avtorun, da se mi zažene aplikacija ko vstaviš disk not ?
Autorun @ Wikipedia
Malo si preberi. V glavnem naresti moraš datoteko "autorun.inf" (najhitreje kar z Wordpad)) in jo zapeči na cd. Tam na wikipediji si poglej autorun.inf sample ali pa malo pogooglaj.
Malo si preberi. V glavnem naresti moraš datoteko "autorun.inf" (najhitreje kar z Wordpad)) in jo zapeči na cd. Tam na wikipediji si poglej autorun.inf sample ali pa malo pogooglaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne morem odpreti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3686 (3068) | rockrose |
» | program za usb kljucekOddelek: Programska oprema | 2290 (2086) | SimplTech |
» | Autorun?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1379 (1269) | bastadu |
» | autorun.inf --> KAKO ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1548 (1465) | tejo |
» | NUJNO --> Kako naj naredim, da bo pc oprl stran ko vstavim cd???Oddelek: Programska oprema | 1033 (924) | Tomi |