Forum » Igre » CALL OF DUTY 2
CALL OF DUTY 2
slovenec92 ::
Mam problem z namestitvijo cod 2, cd je isti s katerim sem ta špil namestu prek kakšnim letom in je čist normalno delalo. Na začetku je okno....welcome to installshield wizard, potem kliknm next, in se mi pojavi majhen oknček z napisom ERROR CREATING DIALOG: CD KEY CHECK..pa spod...V redu,ga kliknm in me vn vrže kaj naj storim da lahko instaliram. Probu sm tut z drugimi cdji coda pa je blo isto....
Ciklamen ::
Imaš original?
Če nimaš, potem ne boš dobil odgovora in tema bo izbrisana.
Če nimaš, potem ne boš dobil odgovora in tema bo izbrisana.
- End of the Post ->
Ciklamen ::
Nekaj je v registru, zapisano in vgravirano v tvoj računalnik, moral bi pregledat register in pobrisat to..vsaj mislim da bi bilo to.
- End of the Post ->
slovenec92 ::
Nekaj je v registru, zapisano in vgravirano v tvoj računalnik, moral bi pregledat register in pobrisat to..vsaj mislim da bi bilo to.
aha no a bi lahk povedou kje je ta register k res nvm tnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dobiti več informacij o napaki programa?Oddelek: Pomoč in nasveti | 796 (662) | Jean-Paul |
» | coolwebsearch-trojancOddelek: Pomoč in nasveti | 1891 (1683) | Damjan Jagar |
» | Od kod C:\windowa\system\svchost.exe?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1799 (1504) | bastadu |
» | Internet explorer me zajebava(virus ali trojanc ali spyware)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1787 (1639) | Mirč |
» | Kok navit P3 450@600Oddelek: Navijanje | 1177 (1031) | EX-B |