» »

Sinope 568 wireless

Sinope 568 wireless

StajercSSS ::

Če vključim wireless,nastavim ime omrežja,geslo,WPA protect,ostalo pa pustim,kot je blo,mi ne dela. Na prenosniku cel čas piše 'pridobivanje omrežnega naslova'. Kako naj nastavim,da bo mi wireless delal? :8)
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.

antireal ::

Brez zaščite deluje? Probaj WPA, v naslednjem koraku pa TKIP encryption (ne AES).

StajercSSS ::

Zdaj pa samo piše 'počakajte,da se windows poveže z omrežjem xxxx. čakanje na odgovor omrežja. '
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.

Tilen ::

Si probal s katero drugo mrežno kartico? (drugega proizvajalca). Probaj samo še nastavit kanal pod 10 ter popoln izklop enkripcije.

Sinope WIFI anomalije so namreč splošno znane. V kolikor je z gonilniki in kartico vse OK in se ti vseeno ne poveže na nezavarovan WIFI Sinope modema se gre za nekompatibilnost (pogost pojav!). Probaj se povezat z GSM-jem ali katero drugo napravo (za test). Praktične rešitve v nesrečnih primerih ni, vsaj dokler kak upgrade firmwarea na Sinope modemu ne odpravi napake.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

tilenn ::

Če je modem res sinope, mi sporoči uporabniško ime na ZS, da lahko preverim verzijo modema. Preveri tudi, če imaš naložene zadnje gonilnike za tvojo wifi mrežno kartico.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11952177 (23927) simone
»

Problemi z SiOL Wi-fi

Oddelek: Omrežja in internet
101586 (1242) fosil
»