Forum » Elektrotehnika in elektronika » Programiranje bascom ali drugo
Programiranje bascom ali drugo
wrhowc ::
Živjo!
Mene pa zanima s katerim programom bi lahko grafično "pisal" program za AVR mikroprocesorje recimo na tak način da sestavim "logično vezje" in ga potem compile-am v c ali kar koli, potem bi pa še vprašal kako bi v bascomu napisal vstico če bi želel da če sta recimo pind.0 in pind.1 v stanju 1 naredi nekaj namreč nikakor mi ne rata.
Že v naprej hvala za odgovore!!!!
Mene pa zanima s katerim programom bi lahko grafično "pisal" program za AVR mikroprocesorje recimo na tak način da sestavim "logično vezje" in ga potem compile-am v c ali kar koli, potem bi pa še vprašal kako bi v bascomu napisal vstico če bi želel da če sta recimo pind.0 in pind.1 v stanju 1 naredi nekaj namreč nikakor mi ne rata.
Že v naprej hvala za odgovore!!!!
AGENT007 ::
Živjo!
Po mojem znanju programa za grafično programiranje AVR-jev ni.
napisal bi:
if pind.0 = 1 and pind.1 = 1 then
naredi nekaj
naredi še nekaj
...
end if
Po mojem znanju programa za grafično programiranje AVR-jev ni.
napisal bi:
if pind.0 = 1 and pind.1 = 1 then
naredi nekaj
naredi še nekaj
...
end if
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narediti svoj program?Oddelek: Programiranje | 9243 (3824) | mihy11 |
» | Leteče luči; AT90S2313, AT89C2051Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2469 (2290) | Red_Mamba |
» | programiranje mikrokrmilnikov?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7036 (6445) | radiator |
» | Visoki pingi Siol ADSL 1024/256 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 11491 (8070) | Alexius Heristalski |
» | ADSL ne dela - tretjič danes!Oddelek: Omrežja in internet | 1618 (961) | Hux |