Forum » Zvok in slika » BA 151 za sennheiser slušalke
BA 151 za sennheiser slušalke
clix ::
Pozdarvljeni,
Mene pa zanima, kje bi najceneje dobil, baterijo BA 151. Kolikor sem gledal, se tega v Sloveniji sploh ne dobi, v tujini je treba pa poštnino plačat. Kupil bi 1 ali pa 2. Ali obstaja kaka trgovina, ki to prodaja, pa ni poštnine?
lp, Martin
Mene pa zanima, kje bi najceneje dobil, baterijo BA 151. Kolikor sem gledal, se tega v Sloveniji sploh ne dobi, v tujini je treba pa poštnino plačat. Kupil bi 1 ali pa 2. Ali obstaja kaka trgovina, ki to prodaja, pa ni poštnine?
lp, Martin
offtopic:
A slučajno kdo ve kje bi se dalo v sloveniji dobiti te slušalke: akg k315
A slučajno kdo ve kje bi se dalo v sloveniji dobiti te slušalke: akg k315
Zgodovina sprememb…
- spremenil: clix ()
JanK ::
V Ljubljani je servis za Sennheiser. Pri njih sem narocil in dobil taiste baterije in celo peno za prastare HD424. Koliko so baterije stale se ne spomnim, ker je bilo to kar nekaj casa nazaj. Obakrat sem se vse zmenil preko emaila - na koncu sem samo prisel tja, placal in vzel.
Zdele sm razstavu original baterijo. Notri sta 2 varta v80h bateriji! Te pa se prodajajo po max 3€ za kos. Se pravi da je original baterija vredna max 7-8€, prodaja se pa po 20€!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterija za prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7541 (2542) | Han |
» | Baterija za tablicoOddelek: Pomoč in nasveti | 595 (501) | SimplTech |
» | Rabljena baterija za laptop?Oddelek: Kaj kupiti | 3369 (2978) | hojnikb |
» | Nintendo 3DS razstavljen z analizirano proizvodno cenoOddelek: Novice / Konzole | 6144 (5167) | Jeronimo |
» | Kje lahko dobim baterijo za HP-jev prenosnik...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1250 (909) | edey |