Forum » Pomoč in nasveti » Ponavljajoče se dostopanje do disketnika - virus?
Ponavljajoče se dostopanje do disketnika - virus?
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
manaay ::
Pozdravljeni,
Sam od sebe se mi je namestil nek MS Anti-spayware 2009 program, verjetno med surfanjem po internetu. Program sem odstranil, a od takrat naprej se mi dogaja, da neka zadeva dostopa do disketnika vsake 15 sekund.
Probal sem ugaznit ze vse procese, ki niso nujni a se to se vedno dogaja. Preskeniral sem tudi disk z AVG-free, Panda Active scan, Ad-Aware Free in Spayware terminator. Kljub odstranitvi nekaj virusov se tezava se vedno ponavlja. Odstranil sem tudi vse sumljive zadeve, ki se zazenjeo ob zagonu z Sysinternals Autoruns. Zgleda kot da bi bil nek DLL nalozen.. samo nevem kater.
Ali kdo ve v cem bi bila tezava? Priporocate kaksen dober antivirus?
Sam od sebe se mi je namestil nek MS Anti-spayware 2009 program, verjetno med surfanjem po internetu. Program sem odstranil, a od takrat naprej se mi dogaja, da neka zadeva dostopa do disketnika vsake 15 sekund.
Probal sem ugaznit ze vse procese, ki niso nujni a se to se vedno dogaja. Preskeniral sem tudi disk z AVG-free, Panda Active scan, Ad-Aware Free in Spayware terminator. Kljub odstranitvi nekaj virusov se tezava se vedno ponavlja. Odstranil sem tudi vse sumljive zadeve, ki se zazenjeo ob zagonu z Sysinternals Autoruns. Zgleda kot da bi bil nek DLL nalozen.. samo nevem kater.
Ali kdo ve v cem bi bila tezava? Priporocate kaksen dober antivirus?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najpomembnejše aplikacije, strani in storitve FacebookoveOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4556 (3955) | paco |
» | Težave W7 64bit - s časom sistem postane nestabilenOddelek: Pomoč in nasveti | 924 (798) | Han |
» | problem z ugašanjem računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1083 (910) | Cirosiro |
» | računalnik šteka v tri krasneOddelek: Pomoč in nasveti | 2542 (2169) | rajsnedl |
» | Computer infectedOddelek: Pomoč in nasveti | 1776 (1587) | boss-tech |