Forum » Omrežja in internet » Nekatere internetne strani mi ne delujejo...
Nekatere internetne strani mi ne delujejo...
aerial ::
Torej internet mi dela popolnoma normalno. Lahko brskam po spletu, downloadam,... imam pa problem z dvema stranema, na katerih mi ne dela vse:
www.karaokeparty.com - to so internetne karaoke, stran mi dela, ko pa kliknem na komad, in dam Sing it mi napiše tole: This service is temporarily not available in your region. Preview lahko poslišam normalno. Sosedu ta stran dela brez problema.
www.faceinhole.com - stran ponuja enostavne fotomontaže, stran mi dela, le ko izberem svojo fotko, mi med lovdanjem javi error.
Imam posodobljen flash player in javo. Ne dela v mozili in prav tako ne v IE.
Torej kaj bi lahko bilo?
www.karaokeparty.com - to so internetne karaoke, stran mi dela, ko pa kliknem na komad, in dam Sing it mi napiše tole: This service is temporarily not available in your region. Preview lahko poslišam normalno. Sosedu ta stran dela brez problema.
www.faceinhole.com - stran ponuja enostavne fotomontaže, stran mi dela, le ko izberem svojo fotko, mi med lovdanjem javi error.
Imam posodobljen flash player in javo. Ne dela v mozili in prav tako ne v IE.
Torej kaj bi lahko bilo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flash player problem - ne dela na 24ur.comOddelek: Pomoč in nasveti | 7909 (2889) | harvey |
» | Določeno stran ne nalagaOddelek: Omrežja in internet | 1469 (1178) | -LyLy- |
» | internetni brskalnik ne pokaže slikOddelek: Omrežja in internet | 1876 (1058) | kriko07 |
» | HDMI kabli kot po tekočem traku ne delujejoOddelek: Zvok in slika | 1778 (1460) | deejay2 |
» | Problem - klik NLB - router/firewall - httpsOddelek: Omrežja in internet | 1462 (1377) | twosocks |