Forum » Šola » Linux referat
Linux referat
Simulacrum ::
Hojla!
Že nekaj časa se ubadam z izdelavo referata o Linuxu. No danes sem končno pri koncu, vendar mi manjka še en graf ali tabela. Razmišljal sem, da bi vstavil graf o razširjenosti Linuxa v primerjavi z Windowsi. Pa sem iskal na ineternetu samo neuspešno. Mogoče ve kdo za kakšen dober naslov, kjer bi kaj pisalo o razširjenosti Linuxa ali kjer bi kar bil že kakšen graf?
Najlepša hvala vsem.
LP
Riplix
Že nekaj časa se ubadam z izdelavo referata o Linuxu. No danes sem končno pri koncu, vendar mi manjka še en graf ali tabela. Razmišljal sem, da bi vstavil graf o razširjenosti Linuxa v primerjavi z Windowsi. Pa sem iskal na ineternetu samo neuspešno. Mogoče ve kdo za kakšen dober naslov, kjer bi kaj pisalo o razširjenosti Linuxa ali kjer bi kar bil že kakšen graf?
Najlepša hvala vsem.
LP
Riplix
- spremenilo: Simulacrum ()
Simulacrum ::
Eh ja...
skoda, ker se mi je čas iztekel oz. se mi bo jutri ob 7h zjutraj.
Zdi se mi pa, da neka taka anketa je ze bila na Slo-techu.
Obstaja kaksen arkiv anket?
LP
Riplix
skoda, ker se mi je čas iztekel oz. se mi bo jutri ob 7h zjutraj.
Zdi se mi pa, da neka taka anketa je ze bila na Slo-techu.
Obstaja kaksen arkiv anket?
LP
Riplix
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux star 20 letOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6760 (4862) | darkolord |
» | 5% osebnih računalnikov prodanih z naloženim LinuxomOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2159 (2159) | moj_nick |
» | Ali Opera ali Mozzila?Oddelek: Omrežja in internet | 2371 (2042) | Simulacrum |
» | DCC deluje ne spljoh.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1019 (894) | Simulacrum |
» | Linux problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1099 (954) | Brane2 |