Forum » Zvok in slika » TVF gorenje 29VIP73-100
TVF gorenje 29VIP73-100
xdejvid ::
kupil sem nov omenjen televizor in takoj opazil na stranskih robovih na obeh straneh (glejte sliko) ti piki, kar je zelo moteče!!!!! ali je to napaka televizorja ali pa je to normalna stvar televizorja, kar ne morem verjeti?
In še ena stvar: čemu služi ta priključek na sredi?
lep podzrav
In še ena stvar: čemu služi ta priključek na sredi?
lep podzrav
- spremenilo: xdejvid ()
očitno je to pri vseh naših tv sprejemnikih, samo da imajo po eno piko na vsaki strani...to pa res nisem vedel in nisem bil niti pozoren, le zakaj so te pike na sredi?
ZLOky ::
Ja, to je pri vseh, več ali manj.
Če te res tako moti, vzemi črni alkoholni flomaster, pa pobarvaj.
Če te res tako moti, vzemi črni alkoholni flomaster, pa pobarvaj.
http://www.google.com/ dela čudeže!!!
ZLOky ::
Hecno, prav ta TV od Gorenja sem včeraj gledal v Merkurju, da bi ga kupil stari mami , oz. ta črnega brez PIP 29V31-100, drugače pa isti kura_. Pa sem se danes odločil, da ji bom kar LCDja kupu. Je že naročen.
http://www.google.com/ dela čudeže!!!
tv je sicer super, ima vse....na pike se bom že navadil :)
glede lcd-jev, če hočeš pameten lcd potem pod 700 EUR ne gre....ta gorenje pa je zdaj najboljša ponudba med crt tv-ji za 300 EUR...
izbira pa je pač stvar posameznika, veliko je odvisno kaj boš gor priklopil (navadne antene, kabelska, IPTV....), jaz mam na antene, drugega nimamo; smo bogu za hrbtom :)
a ve kdo kaj je tisti konektor?
glede lcd-jev, če hočeš pameten lcd potem pod 700 EUR ne gre....ta gorenje pa je zdaj najboljša ponudba med crt tv-ji za 300 EUR...
izbira pa je pač stvar posameznika, veliko je odvisno kaj boš gor priklopil (navadne antene, kabelska, IPTV....), jaz mam na antene, drugega nimamo; smo bogu za hrbtom :)
a ve kdo kaj je tisti konektor?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xdejvid ()
Svetleče točke,ki se nahajajo na bočno v sredini ekrana sonamenjene za nastavitev vertikalne pozicije in amplitude slike v sami proizvodnji, tako da ima to vsak vsak crt tv, nekateri po eno svetlečo piko, nekateri po dve!
Konektor na zadnji strani aparata je namenjen za servis in avtomatsko testiranje v sami proizvodnji ...
Toliko za info.
Konektor na zadnji strani aparata je namenjen za servis in avtomatsko testiranje v sami proizvodnji ...
Toliko za info.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Team fortress 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4848 (3642) | PARTyZAN |
» | Zunanji trdi disk errorOddelek: Pomoč in nasveti | 2761 (2503) | Pentium |
» | pomoč pri LPT kablu za printerOddelek: Strojna oprema | 1229 (985) | jonynho |
» | nepravilni prikaz resolucije (LCD)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1291 (1139) | Pyr0Beast |
» | Elektro motor in mehanski prenos energije z zobnikiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10041 (9889) | Azrael |