Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se reboota
Računalnik se reboota
lipovgaj ::
Računalnik se normalno zažene a ko začnem delat z računalnikom se mi sam reboota. Menjal sem napajalnik pa še vedno se reboota. A ima kdo kako idejo??? kaj bi lahko tukaj blo narobe? CPU temperatura je 40°C! Hardware pa je:
CPU 2,4 AMD Sempron
RAM 256
PLATA ASROCK K7S41
CPU 2,4 AMD Sempron
RAM 256
PLATA ASROCK K7S41
- spremenilo: lipovgaj ()
bluefish ::
Definiraj "a ko začnem delat z računalnikom". Je to lahko katerokoli opravilo, gledanje filmov, igranje iger,...
Sicer je sodeč po opisu lahko kriv RAM ali pa morda celo disk. Prav tako tudi plata.
RAM preveri s programom Memtest (Google it), plata ima morda napihnjene kondenzatorje. Malo preglej plato, če opaziš kaj takega na njih:
Sicer je sodeč po opisu lahko kriv RAM ali pa morda celo disk. Prav tako tudi plata.
RAM preveri s programom Memtest (Google it), plata ima morda napihnjene kondenzatorje. Malo preglej plato, če opaziš kaj takega na njih:
lipovgaj ::
Ehehe swasta kr 90% vseh kondenzatorjev je napihnjenih!! Kr neki! Sem cist pozabil pogledat plato! Sorry da sem tezil!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zatikanje računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5682 (4508) | BorutK-73 |
» | Zanič osnovna plošča?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1733 (1349) | Brias |
» | nenadno ugašanje računalnika - nujna pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4844 (4015) | Pyr0Beast |
» | računalnik teče, monitor je blank, kakor da ne sprejme signala problem!Oddelek: Strojna oprema | 1470 (1227) | pinc |
» | Kondenzatorji na plati kar kuri..Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4153 (3915) | zile |