Forum » Hlajenje in modifikacije » izrez + gumica?
izrez + gumica?
HardwareMaster ::
To mislš tisto gumico, k ji daš okol lukne, katero si izrezal in potem daš na drugo stran gumice pleksi steklo?
lost1 ::
A luknjo si sam zvrtu doma? Al si komu nesu?komu?za kok $
lost1 : Tolar na tolar palača,poloznica na poloznica pa gre plača
xpozed ::
Ne, nism sam rezal, sem dal kr tovarnisko izrezat (dubil zastonj)... kje pa ne morm povedat... A ma kdo se kaksno idejo kje dobit to gumico?
msmiha ::
Skoči do najbližjega steklarja.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
pol ti pa nemorm pvoedat kje dobis tisto gumico
Drzavna skrivnost, pa se telebajskom sm oblubu da nebom povedu da oni to dilajo
UPS!
UPS!
ali3n ::
...kaj pa če bi na rob nalepil tanek trak stare zračnice od bicikla? zihr se kakšna po garaži vala.... (si reku da čim cenejša varjanta - ta je zastojnkarska... )
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
Matek ::
Pizda majo drago pri kosu. Sej so kul fantje, pa velik fajn robe majo, sam cene so pa totalno v qurcu.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
madmitch ::
Kaj pa tanka gumiasta al pa plastična cevka, če jo prerežeš po dolžini.
Mal domišlije pa bo, k'ne!?!?!?
Mal domišlije pa bo, k'ne!?!?!?
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
madmitch ::
Xposed,
trgovine z avto deli, laboratorijskim materialom... Uposabi domišlijo.
trgovine z avto deli, laboratorijskim materialom... Uposabi domišlijo.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
m.i.h.a. ::
Nameravam zrezat stranico, pa mi dajte kakšen predlog kakšno obliko naj zrežem.Kvadrat in L izrez mi ne sedeta, zato na dan z idejami.
dela ::
meni se zdi lep kvadrat z zaobljenimi koti pa četrtina kroga je tut ql .Jas tut nameravam plexi okno naret samo nevem ki naj gumo dobim.Kak hudiča naj zračnico od pecikla naredim H-oblike ?
Pa sej ne ponucaš 3 m te gume! Pač žrtvuješ tiste 3 jurje, pa kupš pr Kos-u in nimaš nobenga sranja!!!
Hmm, jaz ne vem ce bo blo 3m dost... zato se mi zdi ta verzija mal darga, ker 9k pa za to ne bom dajal...
ali3n ::
FaLcOn3y3: glede zračnice - po kosih mogoče?? Pomojem H (likna v obliki H-ja) ni problem... zrežeš primerno dolg trak... nalimaš na robove... prišparaš 3 jurje....
Am, mislm da bo tole z zracnico prslo strasn grdo in se na roke rezat tako zadevo mislm... no ja probi a ne, sam pomoje ne bo gut! Jst sm razmislu da bom su nabavt silikonsko cevko (za izolirat) in jo bom s sprejom pobarval, potem pa samp po sredini prerezal in bo... o uspehih boste pa prvi vi zvedl...
Kako bo 3m premal????????? Sej nimas 50m Visokega ohošja, ane. Če nardiš okno v velikosti 50cm X 50cm pol ponucaš 2m gumice. Je pa res da je draga, sam računalništvo je drago!!!!!!
Hja, jst nimam samo kvadrata izrezanga, ker sm mel tako ohisje da je bil v celoti in sm ga razrezal na dva dela, umes pa pustil mal placa in ramb potem se za te robove a ne?
Lej: ohisje ki pokriva celotno kisto sem razrezal na dva dela (ker nism mel take kiste da bi sla samo ena stranica stran)!
Aja te razumem! mam jst tud tako kishto. Na principu starih AT ohišij! Pol si pa kr celo stranico odrezu??
ferjan ::
hmm dejte za gumo pogledati v trgovini Astra - Jama (To na eni ulici med Parmovo in Slovensko - Lj). Tam imajo miljon različnih gumijstih trakov ...ni vrag, da se bo našel pravi.
zupo ::
Sam bil jest v Jami pa niso mel
m.i.h.a.: kaj pa če bi naredil M
m.i.h.a.: kaj pa če bi naredil M
Jst sm drgač zupo, sam ma očitno že nekdo ta nick...
m.i.h.a. ::
Imam skice mojih oken med njimi je tudi M, a če naredim M je okno premajhno pa še z gumo se bom matral. Drugače pa sem še vedno odprt za ideje, zato kar...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utišanje diskaOddelek: Kaj kupiti | 2732 (1889) | mr1two |
» | Kvaliteta te protihrupne zaščite diska?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1625 (1235) | Jackal |
» | gumice + diskOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1921 (1200) | heft |
» | pritrditev plexijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1503 (1330) | matias |
» | Guma za pritrditev oknaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2144 (1815) | m.i.h.a. |