Forum » Strojna oprema » Dve tipkovnici bi se dalo???
Dve tipkovnici bi se dalo???
Area_51 ::
Že v naslovu lahko razberete, kaj bom vprašal. Uprašanje je slednje: A bi se mogoče dalo priklopiti dvetipkovnici na en računalnik. Eno bi uklopu direktno na matično ploščo, drugo pa bi utaknu v zvočno???? ali obstaja kak drugi možen način.
Prosim pomagajte mi...
Hvala
LP
Prosim pomagajte mi...
Hvala
LP
Area 51
- premaknil: Gandalfar ()
lost1 ::
Kupi / Naredi si razdelilec za PS/2 pa bo.Drgac ma en sosed 2 miske prkloplene, eno na COM eno pa na PS2/2, pa obe delujeta.Tipkovnice bi tud mogle,drgac pa edin ce si eno USB nabavis.
Zakaj pa rabs 2?Za igrce?Al eno pri mizi drugo pri pojstli
Zakaj pa rabs 2?Za igrce?Al eno pri mizi drugo pri pojstli
lost1 : Tolar na tolar palača,poloznica na poloznica pa gre plača
Nekaj takšnega rabim lost1. A bi se dalo mogoče zmodificirat iz PS/2 na USB ali kej podobnega. Kako pa se naredei razdelilez za dve na PS/s in koliko približno stane tipkovnica na USB.
Hvala
LP
Hvala
LP
Area 51
Jebiveter ::
Obstaja stvar imenovana "USB->PS/2 converter", na katerega prikljucis PS/2 napravo vse skupaj pa v plato. No, tak konverter je dubu frend zraven miske! Malo povprasaj po trgovinah pa bos kaj nasu!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
rc-car ::
Gandalfar: kaj ti še nisi priključil dveh mišk?
Jaz sem imel lepo gor eno na PS/2 in drugo na USB. In potem lahko z obema premikaš kurzor.. Uporabno je recimo, če želiš stestirat miške, da jih sam nabašeš na USBje in hkrati testiraš..
Jaz sem imel lepo gor eno na PS/2 in drugo na USB. In potem lahko z obema premikaš kurzor.. Uporabno je recimo, če želiš stestirat miške, da jih sam nabašeš na USBje in hkrati testiraš..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Ok meni rabi za tipkovnico. Mogoče kdo ve, koliko bi približno stala ta stvar v SLO in koliko v ITA.
Area 51
MadMax ::
MaX:
Ti razdelilci delajo le na prenosnikih, kjer imas en PS/2 port, da lahko priklopis zunanjo tipkovnico in misko hkrati.
Mis in tipkovnica na PS/2 uporabljata razlicne pine. (sicer pri domacih kishtah ne bi bilo pomembno, kam gre kaj)
Ti razdelilci delajo le na prenosnikih, kjer imas en PS/2 port, da lahko priklopis zunanjo tipkovnico in misko hkrati.
Mis in tipkovnica na PS/2 uporabljata razlicne pine. (sicer pri domacih kishtah ne bi bilo pomembno, kam gre kaj)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
MaX ::
kaj pa če bi ga razrezal, pa prevezal kable, da bi delalo na iste pine?
a mogoče veš katere pine uporablja miš, katere pa tipkovnica?
a mogoče veš katere pine uporablja miš, katere pa tipkovnica?
ferjan ::
Torej jest imam tudi doma dve miski istocasno (en kurzor). Ena je na PS2 in ena na USB.
Zelel bi imeti se dve tipkovnici istocasno:
Po mojem obstajata dve varianti:
1. prva na PS2 druga na USB
2. prva na PS2 druga brežžična
A je kdo to že preizkusil...in kako se obnese?
Zelel bi imeti se dve tipkovnici istocasno:
Po mojem obstajata dve varianti:
1. prva na PS2 druga na USB
2. prva na PS2 druga brežžična
A je kdo to že preizkusil...in kako se obnese?
Habi ::
Ja sej brezzicna je na PS2 (vsej moja)
mislim si se nabavt mouseman dual optic.... ce bo glih na OMAHA beach usb crknu, bom vzel brezzicno
mislim si se nabavt mouseman dual optic.... ce bo glih na OMAHA beach usb crknu, bom vzel brezzicno
-MiS- ::
brezzicna tud morš nekam vštekat :)) mojster,...
obstaja pa konverter iz com na ps/2 in tako en com uporabis za tipkovnco, ps/2 pa za drugo tipkovnco,...
sicer pa ne vem zakaj bi mel dve tipkovnce :))
nabavi si eno, pa tisto brezžično, pa jo lahka neseš kamor koli, tudi na wc (če ni predaleč), pa tam na play in stop prtiskaš pa cd-je poslušaš na svojem računalu
obstaja pa konverter iz com na ps/2 in tako en com uporabis za tipkovnco, ps/2 pa za drugo tipkovnco,...
sicer pa ne vem zakaj bi mel dve tipkovnce :))
nabavi si eno, pa tisto brezžično, pa jo lahka neseš kamor koli, tudi na wc (če ni predaleč), pa tam na play in stop prtiskaš pa cd-je poslušaš na svojem računalu
Kolko pa stane ta stvar delilec, na to uprašanje še vedno niste mi odgovorili. Vsaj približno.
Area 51
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU switchOddelek: Strojna oprema | 1978 (1674) | ender |
» | Se da izdelati USB - PS2 adapter??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1965 (1625) | ToniT |
» | A JE TO ProblemOddelek: Strojna oprema | 946 (782) | perci |
» | Optična miška gori tudi, koje računalnik ugasnjen!Oddelek: Strojna oprema | 2203 (1570) | mlakar |
» | Dve tipkovnici..Oddelek: Pomoč in nasveti | 989 (854) | SpiDEr8 |