Forum » Pomoč in nasveti » BIOS in tipkovnica
BIOS in tipkovnica
SebastianEU ::
Lepo pozdravljeni!
Odločil sem se, da bom doma prvič formatiral računalnik in ponovno naložil Windowse.
Zataknilo se mi je pri tipkovnici in sicer imam USB tipkovnico in, ko mi zažene CD od Windows ne pridem nikamor več, ker tipkovnica ne dela.
Eni pravijo, da bi lahko to uredil v BIOS, je to res?
Ali naj grem v trgovino po čisto navadno tipkovnico?
Procesor imam AMD Sempton(tm) 2800+ 2.01 GHz, 512 MB RAM-a.
V BIOS-u pa sem našel pod Power, PS/2 Keyboard power on, disabled. Drugega pa ne.
Odločil sem se, da bom doma prvič formatiral računalnik in ponovno naložil Windowse.
Zataknilo se mi je pri tipkovnici in sicer imam USB tipkovnico in, ko mi zažene CD od Windows ne pridem nikamor več, ker tipkovnica ne dela.
Eni pravijo, da bi lahko to uredil v BIOS, je to res?
Ali naj grem v trgovino po čisto navadno tipkovnico?
Procesor imam AMD Sempton(tm) 2800+ 2.01 GHz, 512 MB RAM-a.
V BIOS-u pa sem našel pod Power, PS/2 Keyboard power on, disabled. Drugega pa ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2117 (1529) | shintaro |
» | USB tipkovnica in miška delata samo v BIOS-uOddelek: Pomoč in nasveti | 1791 (1367) | butec |
» | Samodejni zagon računalnika, neznan vzrokOddelek: Strojna oprema | 3008 (2421) | ginger |
» | Računalnik ugasnjen, optična miš sveti, zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1970 (1490) | Scorpia |
» | Optična miška gori tudi, koje računalnik ugasnjen!Oddelek: Strojna oprema | 2207 (1574) | mlakar |