» »

Varnost proti kraji oblek - kako deluje

Varnost proti kraji oblek - kako deluje

alexa-lol ::

hej mene pa zanima kako deluje sistem proti kraji oblek. Zanima me tisti pri katerem imaš na obleki tak velik bel krogec, ki je na drugi strani pritrjen z majhnim krogcem.

whatever ::

Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

darkolord ::

Tkole. Tisti navadno niso RFID, ampak akusto-magnetni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darkolord ()

k4vz0024 ::

A je možen da mobitel sproži alarm? Pri vstopu v trgovino je kolegu, ki je imel mobija s sabo oglasil alarm.

darkolord ::

Malo verjetno. Možno pa je.

tlozej ::

Alarm se lahko sproži ob vstopu v trgovino, ker si prinesel s sabo že kupljeni artikel iz druge trgovine, ki pa ni imel dobro razmagnetene (ali kar koli se že naredi) varnostne nalepke. Se mi je že zgodilo, ko sem najprej kupil fotoaparat, nato pa mi je v drugi trgovini tulil alarm :) Varnostno nalepko pa sem uspel dobiti šele doma, je bila skrita nekje v embalaži...

LP

Opkow ::

To se mi je zgodilo v Bauhausu, da sem naslednji dan prisel reklamirat eno varcno zarnico. In se mi je pri vstopu sprozil alarm, ker sem imel se embalazo zraven. Varnostnik me je, kljub temu, da me je videl vstopat, se vedno preverjal racune, pa embalazo... -.-

whatever ::

Itak. Avstrijci so najbolj ohrni in zajebani do tujcev.

Tisto, ko razmagnetiš RFID nalepko, pa baje v bistvu z močnim magnetnim poljem nereverzibilno uničiš en kondenzator v vezju.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: whatever ()

Jst ::

V nadaljevanki Criminal Minds sem videl, kako so razlagali, kako potomci romunov - ki so modern gipsies v usa - uporabljajo tin-foil (hats:), s katero takšno (omejneno) nalepko zavijejo in tako kradejo. Je to res? (Preverjam Nadaljevanka-Truth TellingTM, da ne bo kdo to probal!)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

thexfale ::

Hodil sem po Emporiumu prejšnji teden in sem razmišljal, kako enostavno bi bilo kupiti kos oblačila priznane znamke kot je Hugo Boss za bistveno nižjo ceno. Celotna trgovina ima skupno blagajno in nebi bilo problema zamenjati etikete dveh podobnih artiklov z (malo) vaje :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: thexfale ()

hamax ::

@ Jst

Folija bi verjetno delovala, ce bi jo ozemljil. Drugace pa ne.
Lahko, da se motim :D

T0RN4D0 ::

Na onem linku ki ga je nekdo nalimal sem bral, da nekateri čipi slebo delujejo če je okoli kovina (nakupovalni voziček), motorolini (ali kateri) pa nimajo teh težav...
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RFID nalepka

Oddelek: Loža
171909 (1387) Pro
»

Sprožanje elektr.varnostnega sistema v trgovinah

214448 (3281) feryz
»

Kaj proži alarm proti krajam v trgovinah?

123061 (2361) Pečo89
»

Dinokomp (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
12820241 (12775) Rakunish
»

Gneča pri blagajni (strani: 1 2 3 )

11121150 (16648) GregiB

Več podobnih tem