Forum » Pomoč in nasveti » Compaq presario C735Em - gonilniki WinXP?
Compaq presario C735Em - gonilniki WinXP?
dba ::
Nabavil sem Compaq presario C735Em, ki se je originalno prodajal z Visto. Ko sem namestil XP pro, je nastal problem, da ne najdem gonilnikov...
predvsem rabim gonilnik za:
- wlan (pc wizard pravi da je: Artheos AR5006 802.11abg)
- zvočno kartico (baje da: Conexant 82801H ICH8 HD Audio controler)
Stvari, ki sem jih dosedaj našel na guglu žal ne delujejo...
Kakšen nasvet?
predvsem rabim gonilnik za:
- wlan (pc wizard pravi da je: Artheos AR5006 802.11abg)
- zvočno kartico (baje da: Conexant 82801H ICH8 HD Audio controler)
Stvari, ki sem jih dosedaj našel na guglu žal ne delujejo...
Kakšen nasvet?
update: wlan sem uspel zrihtat - so delali eni driverji od starega acerja;) muči me še edino, da ne morem z gumbom na računalniku vklopit/izklopit wlan-a... amapak ni panike, samo da je net :D
glede zvočne kartice nobenih idej?
glede zvočne kartice nobenih idej?
BCSman ::
ve kdo kako naj se znebim tistega on screen volume prikazatelja, ki se vklopi vsakič, ko pritisnem fn+f11/f12 in tako vsakič vrže ven iz igre?? (HP 550)
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/prod...
To sem že našel... ampak potem ko klikak dalje najdeš samo: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft...
No vmes sem potem uspiosobil tudi zvočno kartico - "na silo" sem inštaliral en driver za Conexant, in sedaj celo deluje;)
Hvala vseeno za pomoč.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hp pavilion dv6 2160em, se ugašaOddelek: Pomoč in nasveti | 805 (743) | solatko |
» | HP 15 d050sm - gonilniki nujno (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17715 (14157) | dmagnif |
» | računalnik ne najde USB-jev,webcam-a, bluetooth-aOddelek: Pomoč in nasveti | 1711 (1458) | saja |
» | Gonilniki hp??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2876 (2030) | tomos |
» | Notebook kupljen v italijiOddelek: Pomoč in nasveti | 2032 (1533) | Gutjerez |