Forum » Strojna oprema » 2 mrežni na istem IRQju!!! A deluje?
2 mrežni na istem IRQju!!! A deluje?
ElHovica ::
Odlocil sem, se, da bom ADSL sherou u win2000 in za to rabim se eno mrezno.Kupu sem se eno mrezno, jo utaknu u kisto in glej ga zlomka, dve PCI kartici mata isti IRQ. Drugace mam notri graficno na AGP, SB, 2 mrezni in HW dekoder za mpeg2. Zdej sm kartice tko prestimou, da imata obe mrezni isti IRQ in me zanima kako bo to delovalo???
ender ::
če so driverji pravilno napisani, bo delovalo brez problemov. če pa driverji niso najboljši, imaš pa lahko kakšne probleme.
btw: jaz imam na enem IRQju 5 naprav: SB Live, SCSI kontroler, 2 USB kontrolerja, ATA100 kontroler. dela brez problemov
btw: jaz imam na enem IRQju 5 naprav: SB Live, SCSI kontroler, 2 USB kontrolerja, ATA100 kontroler. dela brez problemov
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
b ::
Moj notebook tudi glih ves hardver k ga ma v sebi naisti IRQ
obesi pa kar dela. Je pa res da jaz nad tem nisem navdusen ;-]
lp,
Borut.
obesi pa kar dela. Je pa res da jaz nad tem nisem navdusen ;-]
lp,
Borut.
zigadr ::
Nekje v enih navodilih za sestavt računalnik sem bral, da če že moreš, pol je na tist PCI, k si deli IRQ z AGP, najbolš prklopt mrežno kartico, ker ne uporablja IRQ.
andrej ::
samo hub ni najbolj pametna ideja...
mnogo bolje je kaksen routercek, ker si cisto s hubom ne mores nic zacet
mnogo bolje je kaksen routercek, ker si cisto s hubom ne mores nic zacet
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mama plata in mrežna kartica se sovražitaOddelek: Pomoč in nasveti | 1405 (1225) | Jaz |
» | pci mass storage controllerOddelek: Pomoč in nasveti | 1914 (1792) | armandoxxx |
» | Win2k - obcasen 1-2 sekunden freezeOddelek: Pomoč in nasveti | 1371 (1134) | plizzzzzz |
» | IRQ-ji???Oddelek: Zvok in slika | 1714 (1491) | andrej |
» | 2 mrežni naenkratOddelek: Pomoč in nasveti | 878 (756) | Dami |