Forum » Omrežja in internet » Google Crhome in Access Point TP-Link TL-WA601G
Google Crhome in Access Point TP-Link TL-WA601G
c00L3r ::
Imam 2 PC-a. Eden je namizni (XP) in eden prenosni (Vista). Na obeh uporabljam brskalnik Google Chrome. In na obeh PC-ih imam isto težavo. Če se hočem v Crhome-u preko spletnega vmesnika povezat na Access Point TP-Link TL-WA601G, me prvo vpraša za geslo, nato pa prikaže belo stran. Če odprem z IE ali Firefox pa normalno deluje. Prvič ko sem se povezal je delovalo. Potem pa sem nastavljal AP v Repeater način, med katerim sem se večkrat poskušal povezat na spletni vmesnik (pa še ni bila vzpostavljena povezava med AP in routerjem).
Zanimivo je to, da imam v domačem omrežju še 1 router (Belkin) in še 2 access pointa (LevelOne in TP-Link, ki je drug model kot prej omenjen) na katere pa se lahko brez težav povežem na spletni vmesnik.
Sama WLAN infrastruktura zdaj deluje 100%. Samo z Chrome se ne morem povezat na ta AP spletni vmesnik. Kakšne ideje?
Zanimivo je to, da imam v domačem omrežju še 1 router (Belkin) in še 2 access pointa (LevelOne in TP-Link, ki je drug model kot prej omenjen) na katere pa se lahko brez težav povežem na spletni vmesnik.
Sama WLAN infrastruktura zdaj deluje 100%. Samo z Chrome se ne morem povezat na ta AP spletni vmesnik. Kakšne ideje?
ZGI ::
Jst mislim da Chrome še ni toliko podprt s strani routerjev saj ni dolgo zunaj, sem imel iste težave na linksysu wrt54gl, potem sem nadgradil firmware s tomatom in zdaj lepo deluje. Pač za nadzor routerja uporabljaj IE oz. Firefox.
Tajiti zmoto, je dvojna zmota.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem povezave Mitsubishi Wi-Fi z RouterjemOddelek: Omrežja in internet | 4641 (3495) | p|X| |
» | tp-link TL-WA730RE kot Wireless Range ExtenderOddelek: Omrežja in internet | 5342 (4023) | Mikec17 |
» | Local Area Connection" Doesn't have a valid ip configOddelek: Omrežja in internet | 1432 (1235) | 5er--> |
» | Asus router wl 500 g premiumOddelek: Omrežja in internet | 1923 (1640) | DaMastermind |
» | Ruter linksys wrt 54-gcOddelek: Omrežja in internet | 2138 (1868) | Vice |