» »

Mozilla Firefox problem

Mozilla Firefox problem

thezois ::

Živijo,

uporabljam zgoraj omenjeni brskalnik,
mislim, da zadnjo verzijo 3.05,
velikokrat mi ob odprtju kake strani javi napako,
da je prišlo do napake in se mora brskalnik zapreti,
tako da mi vse zapre,
poznate kakšno rešitev?

Sej drugače bi prešaltal na Opero oz. Chrome (uporabljam windwos xp),
ampak mi je Mozilla vredu, ker ima funkcijo predvidevanja,
primer:
grem na kakšno stran, primer slo-tech, nočem da mi stran avtomatsko shrani geslo in uporabniško ime, ampak mi je pri mozilli kul, ker samo vtipkam prvo črko username in mi avtomatsko ven vrže ponujene možnosti, kar ponavadi noter utipkam (upam, da nisem preveč zakompliciral), geslo pa normalno vtipkam na roke,
se da to kje naštimat tud na Operi oz. na Chromu in katerega od teh dveh priporočate za brskanje? (optimalna poraba rama, hitrost ...).

Hvala,
Žiga

darkolord ::

Opera autocomplete informacij zaradi varnosti po defaultu ne shranjuje - lahko sicer za to uporabiš tole UserJS skripto, imaš pa tudi opcijo, da shraniš podatke za določena polja (desni klik v textbox -> Insert Personal -> Edit).

Sicer je precej bolj praktično avtomatsko shranjevanje gesel. Če te skrbi varnost, imaš lahko vklopljeno enkriptiranje datoteke z gesli (in potem pač vpišeš to geslo, ko želiš, da ti podatke avtomatsko izpolni)

Opera je drugače zelo hitra, porabi malo rama in ima vgrajeno že praktično vse, kar potrebuješ (in kar moraš pri ostalih dodajat s plugini)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darkolord ()

mare4444 ::

js mam pa drugačen problem. pri firefoxu mi enostavno ne delajo ikone nazaj, naprej, stop, ponovno naloži stran...
probal sem že skriti te ikone in na novo inštaliti firefox, pa nobena stvar ne pomaga.
ima kdo kak predlog, kaj bi lahko bila rešitev tega problema?

hvala za odgovore

AndrejS ::

Jaz tudi nimam sreče z Firesuxom... kar naprej se sesuva... rešitev = IE...

jan01 ::

@AndrejS
Imaš posnete kakšne zanič dodatke, oz jih drugi programi posnemejo. Npr skype doda en dodatek, ki je zelo zelo nestabilen->disabliraj

Tashaa ::

Da ne odpiram nove teme, bom tudi jaz zastavila svoje vprašanje kar tukaj.

Tudi jaz imam problem z Mozillo Firefox. Kar naprej se mi sesuva. To se zgodi po večkrat na dan, večinoma takrat, ko bi najmanj treba in je res nadležno. Nato mi napiše, da se opravičujejo za napako, da bodo poskusili obnoviti zavihke itd. in pošlje tisto sporočilo o napaki, ampak se mi nato čez par minut ponovno sesuje. Poskusila sem ga že na novo instalirati, ampak ni pomagalo. Zato prosim vas za kakšen nasvet oz. idejo, kaj storiti. In to preden mi povsem popustijo živci;(

p.s. poskusila sem to s skypom, kar ste svetovali Andreju, ampak ni nič boljše.

LP
Tashaa

hojnikb ::

Da ne odpiram nove teme, bom tudi jaz zastavila svoje vprašanje kar tukaj.

Tudi jaz imam problem z Mozillo Firefox. Kar naprej se mi sesuva. To se zgodi po večkrat na dan, večinoma takrat, ko bi najmanj treba in je res nadležno. Nato mi napiše, da se opravičujejo za napako, da bodo poskusili obnoviti zavihke itd. in pošlje tisto sporočilo o napaki, ampak se mi nato čez par minut ponovno sesuje. Poskusila sem ga že na novo instalirati, ampak ni pomagalo. Zato prosim vas za kakšen nasvet oz. idejo, kaj storiti. In to preden mi povsem popustijo živci;(

p.s. poskusila sem to s skypom, kar ste svetovali Andreju, ampak ni nič boljše.

LP
Tashaa

Prever če maš tazadnjo verzijo (trenutno 3.5.2) in pomožnosti izklop vse dodatke in naštimaj na default temo.
Možno je pa tudi da ognjno lisičko moti preveč odprtih tabov in se zarad tega sama zruš.
#brezpodpisa

hojnikb ::

Jaz tudi nimam sreče z Firesuxom... kar naprej se sesuva... rešitev = IE...

:'(
#brezpodpisa

Tashaa ::

hojnikb hvala ti za nasvet, ampak bi mi lahko prosim povedal še, kako to naredim?

Hvala vnaprej.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
25635900 (10367) kow
»

Kateri brskalnik?

Oddelek: Omrežja in internet
91062 (799) Bakunin