Forum » Strojna oprema » Problem z laptopom Lenovo R61i
Problem z laptopom Lenovo R61i
bacekjon ::
Živjo!
Imam 1 leto star prenosnik Lenovo R61i in imam z njim sledečo težavo: namreč, ko naj bi šel v stanje pripravljenosti po določene času neaktivnosti, se včasih ponovno zažene, in javi kao napako blue screen. Ne vem kaj naj bi to pomenilo? Poleg tega se mi zdi, da se mi včasih fuul pregreje kišta...Prižgan je vsak dan, cel dan, uporabljam pa ga za osnovno delo: splet, dokumenti in podobno...Kakšen nasvet morda?
Imam 1 leto star prenosnik Lenovo R61i in imam z njim sledečo težavo: namreč, ko naj bi šel v stanje pripravljenosti po določene času neaktivnosti, se včasih ponovno zažene, in javi kao napako blue screen. Ne vem kaj naj bi to pomenilo? Poleg tega se mi zdi, da se mi včasih fuul pregreje kišta...Prižgan je vsak dan, cel dan, uporabljam pa ga za osnovno delo: splet, dokumenti in podobno...Kakšen nasvet morda?
ModriN96 ::
ZELO priporočliv je odpret prenosnik, konkretno prepihat in očistit haldilne rebra in s tem veliko pridobiš na znižanju temperatur prenosnika.
Glede prehajanja v mirovanje maš pa v nadzorni plošči pod nastavitvam napajanja možnosti kaj naj prenosnik naredi ob določenih dejanjih...lahko naštimaš izklop dikov, izklop monitorja, kaj naj naredi ko zapreš prenosnik.......
Glede prehajanja v mirovanje maš pa v nadzorni plošči pod nastavitvam napajanja možnosti kaj naj prenosnik naredi ob določenih dejanjih...lahko naštimaš izklop dikov, izklop monitorja, kaj naj naredi ko zapreš prenosnik.......
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Audacity - težava z latencoOddelek: Pomoč in nasveti | 1611 (1011) | ananchel |
» | Problem pri polnjenju prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1512 (1345) | gregor_m |
» | Toshiba wireless ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2900 (2412) | bobi1992 |
» | Težave z inštaliranjem Linksys-a WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 1700 (1375) | Tilen |
» | Čudno delvoanje prenosnikaOddelek: Strojna oprema | 1118 (1003) | demokedes |