Forum » Operacijski sistemi » Računalnik ne zazna windovs xp cdja
Računalnik ne zazna windovs xp cdja
daweedy2 ::
Živjo, moji sestri računalnik ne pride več v windovse xp iz neznanega razloga. Vedno ko ga prižgem imam na izbiro (varni način, last known good configuration, ipd) Karkoli izberem pridem samo do windovs logota, nato pa se avtomatično restarta. Zato sem se odločil da namestim winse na novo, vendar nikoli ne pridem do tam kjer računlnik zazna winse iz cdja. V biosu sem ze nastavil da je first boot device iz cdroma pa vseeno ne zazna windovsov. Tko da sem odprt za predloge:) Ce kdo mogoče kej več o tem ve? Lp
P.S.
Aja pa ta napaka se ji je zgodila ze dvakrat,sam ji je takrat en serviser popravu pa ne vem točen kaj je naredu. Me pa res zanima kaj ji to povzroča sumim da je kej narobe s trdim diskom.
P.S.
Aja pa ta napaka se ji je zgodila ze dvakrat,sam ji je takrat en serviser popravu pa ne vem točen kaj je naredu. Me pa res zanima kaj ji to povzroča sumim da je kej narobe s trdim diskom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave: win 7 in CS6Oddelek: Pomoč in nasveti | 498 (424) | RED_line |
» | widows xp formatiranjeOddelek: Operacijski sistemi | 1561 (1330) | solatko |
» | NTLDR missing at startup pri Compaq DeskPro-juOddelek: Pomoč in nasveti | 1322 (1232) | gofra |
» | virus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1725 (1571) | Dead_Eye |
» | nategovanje slovencev in slovenkOddelek: Loža | 2107 (1666) | whatson |