Forum » Omrežja in internet » Instant Internet
Instant Internet

Hanzo ::
Posedujem instant internet vendar v mojem kraju je zelo slab signal, zato sem se odločil nabavit anteno za ojačitev signala. Na mobitelu so mi povedali za 2 podjetiji in sicer Trival Antene in pa Iskra Tela. Nobeden od naštetih pa ne ponuja antene za ojačitev signala GSM ( edino to omrežje imam na voljo). Instant internet se vklopi preko usbja tako da se gor ne da priklopit nobene antene. Prisil za pomoč glede nakupa antene in kakšne, ter če kdo pozna kkšno podjetje ki to prodaja !
Lp
Lp

Spajky ::
Zgleda da je to HDSPA internet ne?
Mogoče bi ti pomagala kaka konzerva od cca. 2kg fižola ipd. dimenzij cca. 15x15cm in not porinjen ključek skozi dno na sredi približno cca. 4,5cm globoko podobno kot npr. moji TetraPak™ enhancerji za wifi Usb ključke ali kaj takega.
Se pravi, si napraviš aktivno Usb anteno za mobitev instant iNet in jo obrneš proti prvemu repetitorju za Mobitel iNet ter probaš, če je bolje ... Poglej si zadeve, sicer za malce višjo frekvenco (25%) kot za HDSPA ... wifi USBkeY range Enhancers-boosters ´4 Dummies´
Mogoče bi ti pomagala kaka konzerva od cca. 2kg fižola ipd. dimenzij cca. 15x15cm in not porinjen ključek skozi dno na sredi približno cca. 4,5cm globoko podobno kot npr. moji TetraPak™ enhancerji za wifi Usb ključke ali kaj takega.
Se pravi, si napraviš aktivno Usb anteno za mobitev instant iNet in jo obrneš proti prvemu repetitorju za Mobitel iNet ter probaš, če je bolje ... Poglej si zadeve, sicer za malce višjo frekvenco (25%) kot za HDSPA ... wifi USBkeY range Enhancers-boosters ´4 Dummies´

"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

ZGI ::
http://shop.wlan-sat.com/?p=gsm_ant
sicer bi moral odpret modem pa namesto interne antene prispajkat konektor za externo
sicer bi moral odpret modem pa namesto interne antene prispajkat konektor za externo
Tajiti zmoto, je dvojna zmota.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako izboljšati domet routerjaOddelek: Omrežja in internet | 12024 (9878) | Pyr0Beast |
» | Kako do interneta?Oddelek: Omrežja in internet | 4233 (2732) | miha07 |
» | wi-fi podaljšanje dometa ?Oddelek: Omrežja in internet | 7006 (6206) | blackbfm |
» | Miklavž se je zmotil?!Oddelek: Omrežja in internet | 1351 (936) | NorcCc |
» | Wifi detektorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2236 (1551) | MChip |