Forum » Omrežja in internet » Miklavž se je zmotil?!
Miklavž se je zmotil?!
NorcCc ::
Lep pozdrav!
Za miklavža sem dobil linksys-ovo anteno, ki naj bi do 7dbi povecala domet, ker je do sedaj internet delal bolj zanic v moji sobi. Tako sem se ves vesel spravil na d-link di-524 in namontiral antenco gor, sedaj sem pa ugotovil oziroma videl da signal ni nic boljsi. Nisem pa nobenih driverjev itd. instaliral naknadno. Antena je pa linksys, model: HGA7S-EU, router pa D-LINK DI-524. Sedaj me zanima in bi lepo prosil, ce kdo ve kaksna antena bi pasala na d-link di-524, tako da bi povecal oziroma pojacal signal, tako da bi lahko delalo tudi v sobi (zmanjka za priblizo 2 metra signala). Se opravicujem ce kasne stvari nisem napisal, ki bi jo moral, samo zelim si cimprejsno pomoc.
Najlepsa hvala.
Za miklavža sem dobil linksys-ovo anteno, ki naj bi do 7dbi povecala domet, ker je do sedaj internet delal bolj zanic v moji sobi. Tako sem se ves vesel spravil na d-link di-524 in namontiral antenco gor, sedaj sem pa ugotovil oziroma videl da signal ni nic boljsi. Nisem pa nobenih driverjev itd. instaliral naknadno. Antena je pa linksys, model: HGA7S-EU, router pa D-LINK DI-524. Sedaj me zanima in bi lepo prosil, ce kdo ve kaksna antena bi pasala na d-link di-524, tako da bi povecal oziroma pojacal signal, tako da bi lahko delalo tudi v sobi (zmanjka za priblizo 2 metra signala). Se opravicujem ce kasne stvari nisem napisal, ki bi jo moral, samo zelim si cimprejsno pomoc.
Najlepsa hvala.
jan01 ::
Na en zanič router dati eno anteno(mislim, da stane 30€) je velika neumnost!
Oboje prodaj in kupi dober router. Priporočam buffalo whr-g125(poceni le 35€ pchand.si) oz buffalo whr-hp-g54(ima še ojačevalec). Na oba seveda tomato firmware
Oboje prodaj in kupi dober router. Priporočam buffalo whr-g125(poceni le 35€ pchand.si) oz buffalo whr-hp-g54(ima še ojačevalec). Na oba seveda tomato firmware
Spajky ::
Nastavi na ruterju in računalu wifi Tx 802.11b-Only mode in če lahko omeji dodatno brzino na prvo večjo od tvoje iNet-ne! ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WLAN in routerjiOddelek: Omrežja in internet | 3345 (2620) | Spajky |
» | instalacija povezave wireless ne uspe D-LinkOddelek: Omrežja in internet | 2611 (2506) | niaeva |
» | Kaj kupiti/narediti, da bo delal internet.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1370 (1184) | mtosev |
» | Kako povečati signal na routerju ?Oddelek: Omrežja in internet | 1610 (1320) | V-i-p |
» | Rabim pomoč glede nakupa Routerja.Oddelek: Kaj kupiti | 1722 (1578) | aco111 |