Forum » Zvok in slika » Grainy picture na TH-42PZ70
Grainy picture na TH-42PZ70
ben-cc ::
Lep pozdrav,
imam Panasonic TH-42PZ70 in načeloma sem s TVjem kr zadovoljen. Pretežno dobivam signal iz Popcorna in DVD predvajalnika (občasno tudi PC).
Opazil sem da je slika dokaj zrnasta, pa me zanima ali je pač Panel (g10) tak ta je to nekaj normalnega a bi znal biti problem v čem drugem.
Najprej sem mislil da je težava v filmih ki jih predvajam na popcornu 720p in 1080p(.mkv) vendar je isti film pri kolegu ki ima Kurota bistveno lepša slika. vem da je Kuro še enkrat dražji in da se črnina ne more primerjati, govorim le o zrnati sliki.
Opazil sem da je močno zrnata slika tudi kadar TV nedobiva nobenega signala, se pravi da je ozadje čista črnina.
prosim za kakšen nasvet.
hvala
imam Panasonic TH-42PZ70 in načeloma sem s TVjem kr zadovoljen. Pretežno dobivam signal iz Popcorna in DVD predvajalnika (občasno tudi PC).
Opazil sem da je slika dokaj zrnasta, pa me zanima ali je pač Panel (g10) tak ta je to nekaj normalnega a bi znal biti problem v čem drugem.
Najprej sem mislil da je težava v filmih ki jih predvajam na popcornu 720p in 1080p(.mkv) vendar je isti film pri kolegu ki ima Kurota bistveno lepša slika. vem da je Kuro še enkrat dražji in da se črnina ne more primerjati, govorim le o zrnati sliki.
Opazil sem da je močno zrnata slika tudi kadar TV nedobiva nobenega signala, se pravi da je ozadje čista črnina.
prosim za kakšen nasvet.
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Olympus pen mini in slabe slike v prostorih z manj svetlobe (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7855 (6371) | eric_cartman |
» | RTV Slovenija-HDOddelek: Zvok in slika | 10145 (6167) | Alexius Heristalski |
» | Nokia 6120Oddelek: Mobilne tehnologije | 1875 (1585) | dlicen |
» | problem - scanner HP PSC 500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1168 (1100) | xena |
» | Katero plazmo kupiti do 900.000 SIT?Oddelek: Zvok in slika | 3089 (2384) | Jago |