Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 6120
Nokia 6120
jack10 ::
Nameravam si ga kupit kakšno imate mnenje o njem? Malo me skrbi da je ekran majhen proti Nokiji 6288, vendar je nimajo več na simobilu.
jack10 ::
Ja. Sem ga kupil in ima to funkcijo. Vendar se mi baterija nekam hitro prazni. V enem dnevu se je spraznila
Mavrik ::
Ja, na vseh Nokiah se takoj ko jih dobiš baterije hitro izpraznijo :P
Meni po nekaj ciklih praznjenja/polnjenja drži baterija 4 dni, je pa res da je pokazatelj baterije še vedno malo čudaški. Drugače ekran je odličen, ni velik, ima pa dovolj veliko resolucijo za kvalitetni prikaz.
Edino fotoaparat je zanič.
Meni po nekaj ciklih praznjenja/polnjenja drži baterija 4 dni, je pa res da je pokazatelj baterije še vedno malo čudaški. Drugače ekran je odličen, ni velik, ima pa dovolj veliko resolucijo za kvalitetni prikaz.
Edino fotoaparat je zanič.
The truth is rarely pure and never simple.
dlicen ::
ja baterija zdrži komaj en dan, če ga uporabljaš tudi za surfanje itd.
fotoaparat je zanič.
ob malo daljšem pogovoru se greje. baje zaradi procesorja in nezadostnega hlajenja zaradi majhnosti telefona...
vendar je samo kratko trajanje baterije res moteče. ali kdo ve, če se da dobiti močnejšo?
fotoaparat je zanič.
ob malo daljšem pogovoru se greje. baje zaradi procesorja in nezadostnega hlajenja zaradi majhnosti telefona...
vendar je samo kratko trajanje baterije res moteče. ali kdo ve, če se da dobiti močnejšo?
David1994 ::
ce naprimer imam povezane bt slusalke pa gledam kak film na telefonu pol se res baterija u 2-3 urah sprazni... fotoaparat je pa res za v smeti! Take grozne slike dela... drugac pe je kr cool za java aplikacje
M@73Y ::
Pozdrav. Imam nokio 6120 classic. Mene zanima kako spremenit barvo pisave, nasplošno. in drugo kako si dodajati opomnike. recimo za rojstni dan. ker ni te možnosti. no da se preko sestanek opcije, ampak ni potem v obvestilu une rojstno dnevne škatle in še če si v vizitki osebe nastavim dan rojstva, kako bi nastavil da bi me potem obveščal.
To je na kratko vse.
Lp. matej
To je na kratko vse.
Lp. matej
..jump into psytrance tunnel..
PrimozR ::
Včeraj dobil, mam že LCG Jukebox in Smartmovie gor, nekaj špilov, zaenkrat zadovoljen. Po enem dnevu sem ga filal (kar me ni presenetilo, sploh ker sem danes dopoldne precej špilal, včerja ter danes popoldne pa je bil praktično non-stop priklopljen an USBju). Fotoaparat je res bogi ja. Ekran se mi niti ne zdi majhen (prej sem bil na 3510i), itak je pa važna resolucija. Kot info, resolucijo ima enako kot N95 - 320x240.
Sej je 20' LCD tudi manjši od 22' pa mata enako resolucijo v večini primerov. Vidiš enako, pač je pixel manjši. Na N95 ne boš videl popolnoma nič več. Kvečjemu bolje od daleč.
Vem, to o resoluciji mi je jasno.
Je pa razlika med 20" in 22" bistevno manj opazna in moteča kot pa med ekranom 6120 in N95. Sem direkt primerjal oba telefona (mojga 6120 in bratovega N95) in je razlika očitna, udobneje je pri N95, čeprav le zaradi večje pike.
Je pa razlika med 20" in 22" bistevno manj opazna in moteča kot pa med ekranom 6120 in N95. Sem direkt primerjal oba telefona (mojga 6120 in bratovega N95) in je razlika očitna, udobneje je pri N95, čeprav le zaradi večje pike.
suntrace1 ::
Ve mogoče kdo kateri ima boljši fotoaparat - Nokia 6120 ali 6288? Vem da ima 6120 bliskavico, vendar kljub temu ni bil preveč pohvaljen.
Fotič je zanič. Ful dela zrnate slike. Pa pri meni so občasno kar ene črte na slikah. malo pretiravam ampak fotič je 100% najslabši del mobitela.
M@73Y ::
Pozdrav. imam ta mobitel. zunaj dela slike ob lepem vremenu RES lepe. ampak če je pa oblačno, ali pa če se slika ob malo slabši svetlobi pa postanejo slike res zrnate. slikanje v prostoru ob slabši osvetlitvi je oprav tako slabo. no malo reši funkcija Nočni način, samo vseeno.
Zanima me pa:
- kje ima ta telefon števec sporočil
- kje so smeškoti za sporočila
- kje se da spremenit barvo pisave, napisov, kot recimo neke vrste barvna shema
Lp. matej
Zanima me pa:
- kje ima ta telefon števec sporočil
- kje so smeškoti za sporočila
- kje se da spremenit barvo pisave, napisov, kot recimo neke vrste barvna shema
Lp. matej
..jump into psytrance tunnel..
Še nekaj novih vtisov...
Zadnji teden se dogaja, da vsakič ko z 6120 prečekiram maile mi, potem, ko se poveže, zbriše stare obstoječe maile, ki so že v telefonu. Poudarjam, da tega ni delal na začetku, niti nisem ničesar spreminjal. Wtf?
Pa tudi moji punci ni dolgčas: če zvečer ugasne svojega 6120, ji naslednje jutro kaže datum prejšnjega dne, datum torej ne preskoči. Neprijetno, če si npr. naštimaš budilko, ki potem ne zvoni. Če pa ga pusti prižganega, pa gre datum ob 00:00 normalno naprej.
Ali tale Symbian temelji na Windowsih?
Zadnji teden se dogaja, da vsakič ko z 6120 prečekiram maile mi, potem, ko se poveže, zbriše stare obstoječe maile, ki so že v telefonu. Poudarjam, da tega ni delal na začetku, niti nisem ničesar spreminjal. Wtf?
Pa tudi moji punci ni dolgčas: če zvečer ugasne svojega 6120, ji naslednje jutro kaže datum prejšnjega dne, datum torej ne preskoči. Neprijetno, če si npr. naštimaš budilko, ki potem ne zvoni. Če pa ga pusti prižganega, pa gre datum ob 00:00 normalno naprej.
Ali tale Symbian temelji na Windowsih?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Symbian se dokončno poslavlja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 15740 (13275) | PrimozR |
» | n95 - vzdržljivost baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8733 (5624) | PrimozR |
» | Sony z novimi CMOS senzorji, kmalu s kar 12 megapiksli v telefonih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9220 (7296) | Gavran |
» | Nokia N73 ali 6120ClasicOddelek: Mobilne tehnologije | 1565 (1372) | PrimozR |
» | Kateri GSM pri SiMobilu?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2283 (1729) | ;-) |