Forum » Pomoč in nasveti » MS Office Professional 2003 + več userjev
MS Office Professional 2003 + več userjev
Revenant ::
Pozdrav,
imam laptopa, nameščen XP SP3 in office. Moj račun je z administratorskimi privilegji, sestra ma ustvarjen svoj limited acc. Office uporablja po večini zgolj za pregledovanje doc fajlov na netu. Mene pa čaka zajeten kupček pisarjenja zelooo pomembnih nalog in poročil, zato sprašujem vas ali je možno, da mi sestra preko svojga limited acc kakorkoli zaj*** office, nastavitve (toolbarčki, ikonce)? Dokumente bom itak metal sproti na ključ. Sprašujem ker med inštalacijo office nisem zasledil kakšnih nastavitev glede tega, niti v samem programu ne pod preferences.. torej je varno?
imam laptopa, nameščen XP SP3 in office. Moj račun je z administratorskimi privilegji, sestra ma ustvarjen svoj limited acc. Office uporablja po večini zgolj za pregledovanje doc fajlov na netu. Mene pa čaka zajeten kupček pisarjenja zelooo pomembnih nalog in poročil, zato sprašujem vas ali je možno, da mi sestra preko svojga limited acc kakorkoli zaj*** office, nastavitve (toolbarčki, ikonce)? Dokumente bom itak metal sproti na ključ. Sprašujem ker med inštalacijo office nisem zasledil kakšnih nastavitev glede tega, niti v samem programu ne pod preferences.. torej je varno?
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.
- spremenilo: Revenant ()
Duhec ::
Sestra ti lahk zjebe Office v nulo, če hoče ali zna. Ne more pa ti glih vsega inštalirat ali pa odstranit iz XPjev, ker ima omejen račun za XPje.
solatko ::
Če ima omejen račun, v nastavitvah office-a lahko spreminja samo za svoje fajle, ne more pa zjebat nastavitev administratorja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android - omejevanje uporabnikov računaOddelek: Mobilne tehnologije | 992 (920) | Invictus |
» | Ubuntu 9.10 vs Windows 7 (Ultimate) - oba 64-bitno (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4854 (3981) | Damiani |
» | [Xp] Kako jih zaklenit v nulo?Oddelek: Operacijski sistemi | 2499 (2131) | Ice-Heki |
» | [Windows][XP] uporabniški račun z omejenimi pravicamiOddelek: Operacijski sistemi | 1528 (1362) | Glicerin |
» | Kako varen je Microsoftov požarni zid? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5810 (5810) | gumby |