Forum » Igre » Tales of PIrates
Tales of PIrates
aron ::
Pozdravljeni igram igrico Tales of Pirates(ToP).In me zanima če kdo tudi igra...Rad bi kupil ToP money(denar) če kdo ve kje ga kupiti pod pogoji:
-Da je stran čisto zaščitena, da ti nemorejo potem dati še kakšnih +kreditov...
-Da te ne hekajo, da ti nedobijo bančne številke...itd..
Hvala
L.P. aron(Gregor)
Hvala za odgovore...(prosim zelo hitro).
-Da je stran čisto zaščitena, da ti nemorejo potem dati še kakšnih +kreditov...
-Da te ne hekajo, da ti nedobijo bančne številke...itd..
Hvala
L.P. aron(Gregor)
Hvala za odgovore...(prosim zelo hitro).
bajsibajsi ::
Ce kupujes kakrsnkoli online ingame denar, z neuradnih strani, nikoli ne pocni tega z vpisom direktne stevilke kreditne kartice. Ce stran ne omogoca recimo paypal, moneybookers, click&buy, ali kaksen drug bolj varen nacin si izpostavljen velikemu riziku, da bo kdaj v prihodnosti tvoj bancni racun zlorabljen.
SmeskoSnezak ::
al pa si naredi posebn račun na banki za te finte in ga mej praznega, ko pa kaj češ, daš gor kolko kaj košta ;) če nimaš nič, ti ne morjo nič vzet :P
@ Pusti soncu v srce... @
neox2slo ::
Jas sem igral na original serverju Moonlight, in Rainbow ISle. Potem sem odšel na private server King Of Death Online, z imenom oZero. Ta privatni server so hackal, ter je propadel. Nato pa sem ustanovil svoj server, ki še danes deluje :D, no čisto nov je hehe. Web page je tu: http://roxonline.webs.com/
Pridite!
Rabimo igralce :D
LP NeoX2 ( GM )
Pridite!
Rabimo igralce :D
LP NeoX2 ( GM )
cellcheyyy ::
hi!
ce hoce kdo igrat slovenski Tales of pirates Private server mi naj napise email na : cell.heg@gmail.com (dam vam vec inf. in hamachi network)
P.S.: Iscem igralca FoxLv TOP: mistressofseals, Hatteless javte se
ce hoce kdo igrat slovenski Tales of pirates Private server mi naj napise email na : cell.heg@gmail.com (dam vam vec inf. in hamachi network)
P.S.: Iscem igralca FoxLv TOP: mistressofseals, Hatteless javte se
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobre old school avanture?Oddelek: Igre | 4489 (2902) | MATiCEK |
» | company of heroes op pomočOddelek: Igre | 3531 (2760) | fireX88 |
⊘ | World Of WarcraftOddelek: Kaj kupiti | 868 (641) | Mavrik |
» | Company of Heroes Online (sedaj kot brezplačna večigralska igra) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7668 (6354) | st0jko |
⊘ | Vprašanje o legalnostiOddelek: Pomoč in nasveti | 1874 (1571) | bluefish |