Forum » Operacijski sistemi » IE problem
IE problem
John2710 ::
Imam sledeči problem. Na Win XP Pro mi Firefox deluje normalno IE 6 pa napiše (ko hočem odpreti neko stran) server not found?
Prosim za kakršnokoli pomoč
Prosim za kakršnokoli pomoč
Duhec ::
Preveri PC proti zajedalcem (spyware).
Inštaliraj IE7 in nato pod "Orodja", "Internetne možnosti", zavihek "Programi", pod "Upravljanje dodatkov" poglej, če imaš kak sumljiv vnos in ga onemogoči. Navadno so OK tisti od MS, Apple, Sun, Adobe ...
Zapri IE in ga ponovno odpri ter preveri povezave.
Če ne dela potem odpri Command prompt okno in pingaj stran, ki ti v IE ne dela, npr.:
ping www.google.com
Če ti sistem lepo vrne odzive in čase potem imaš po vsej verjetnosti zajedalce tipa BHO.
Poročaj !
Inštaliraj IE7 in nato pod "Orodja", "Internetne možnosti", zavihek "Programi", pod "Upravljanje dodatkov" poglej, če imaš kak sumljiv vnos in ga onemogoči. Navadno so OK tisti od MS, Apple, Sun, Adobe ...
Če ne dela potem odpri Command prompt okno in pingaj stran, ki ti v IE ne dela, npr.:
ping www.google.com
Če ti sistem lepo vrne odzive in čase potem imaš po vsej verjetnosti zajedalce tipa BHO.
Poročaj !
John2710 ::
Preveri PC proti zajedalcem (spyware).
ping www.google.com
Poročaj !
Zadeva se je rešila tako, da sem inštaliral SP3 in zadeva je začela delovati. Hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik mi zamrzne za 30 sekundOddelek: Pomoč in nasveti | 2261 (1729) | filip007 |
» | sekuritiOddelek: Informacijska varnost | 1391 (1027) | KoMar- |
» | Explorer dela, ostali brskalniki neOddelek: Pomoč in nasveti | 1790 (1597) | Duhec |
» | virus mi onemogoča posodobitevOddelek: Pomoč in nasveti | 1577 (1396) | Duhec |
» | IE + problem = živčni zlomOddelek: Programska oprema | 904 (766) | ;-) |