Forum » Programska oprema » IE + problem = živčni zlom
IE + problem = živčni zlom
;-) ::
mtosev ::
Probaj sfc.exe /scannow.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Kaj si mislo z tem???
ko najdem to datoteko jo odprem pa ne nardi nič, le ta trenutek mi dos al ka je to odpre pa takoj zapre. Sm pregledal z antivirusnim pa nič ne najde.
ko najdem to datoteko jo odprem pa ne nardi nič, le ta trenutek mi dos al ka je to odpre pa takoj zapre. Sm pregledal z antivirusnim pa nič ne najde.
Klikni start> run in vpriši "sfc.exe /scannow".
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
mtosev to mi ni pomagalo.
ZoMk Internetne možnosti - programi - pol pa ni tistga not
ZoMk Internetne možnosti - programi - pol pa ni tistga not
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
Ti je napisalo da so vsi fili vredu? Če da potem je IE vredu in te tisti plug in jebe. Najdi kaki program kateri ga bo odstranil. Mislim da to naredi tudi Windows Defender.
Jah vstavt sm mogu CD od winsow pa je kopiralo nekaj kake 3 minute pol je pa kao vrei blo...bom probal Windows Defender.
PS.: računalnik je bil pred kratim formatiran, in nima nobenih plug inov, nevem od kod zaj to...
PS.: računalnik je bil pred kratim formatiran, in nima nobenih plug inov, nevem od kod zaj to...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
ZoMk ::
Internetni programi - spodaj je tudi Upravljanje dodatkov...
Pri meni je med dodatki, ki jih uporablja IE AcroIEToolbarHelper.
Sicer ga imam onemogočenega, ampak IE skoraj ne uporabljam.
Pri meni je med dodatki, ki jih uporablja IE AcroIEToolbarHelper.
Sicer ga imam onemogočenega, ampak IE skoraj ne uporabljam.
Če nebo uspelo probaj namestit IE 7 če boš namestil in lahko not prišo boš lahko pod addons to odstranil.
IE7 odpade, kr nimam service packov naloženih... ker mislim da so brezpogojno sranje in odvečna navlaka...
nop. računalnik sm formatiral le zato da bi se rešil navlake, ki ti jo vsili MS z posodobitvami, pol sm pa vtipkal kr star CD-key(ni se mi lublo klicat na SLO MS) zaj pa nimam nič od tega gor-niti ne rabim.
sam da se rešim IE v povezavah od MSN pa sm CAR! sam baje to negre, tak da morm odstranit to sporočilce
sam da se rešim IE v povezavah od MSN pa sm CAR! sam baje to negre, tak da morm odstranit to sporočilce
jap mtosev to je to!
hvala vam. z Remove Toolbar Buddy-jem sem zbrisal iz Browser Helper Objects->AcrolIEHelper Library
mejte se..jaz pa morm kompa ugasnt kr grmi v Slov.bistrci pa bliska
hvala vam. z Remove Toolbar Buddy-jem sem zbrisal iz Browser Helper Objects->AcrolIEHelper Library
mejte se..jaz pa morm kompa ugasnt kr grmi v Slov.bistrci pa bliska
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win10 disk cleanup - avtomatskoOddelek: Pomoč in nasveti | 692 (521) | Ijus |
» | virus mi onemogoča posodobitevOddelek: Pomoč in nasveti | 1589 (1408) | Duhec |
» | problem z slo. jezikom v Win in PS-omOddelek: Pomoč in nasveti | 1302 (1203) | scarble |
» | Internet Explorer mi povzroča težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1892 (1557) | neres |
» | xp sp1 1106 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4950 (3637) | Paramedic |