Forum » Programska oprema » Razširitev (extract) slik iz .docx ali .pdf dokumenta
Razširitev (extract) slik iz .docx ali .pdf dokumenta
slitkx ::
Prepričan sem, da se da.
Prepričan sem tudi, da sem to znal.
Ampak sedaj ne znam.
Prosim za pomoč.
(Rabim za predmet "digitalna obdelava signalov", ker sem našel seznam rešenih tipičnih nalog, pa bi rad imel slike kot samostojne datoteke.)
p.s.: .docx ter .pdf datoteki nista zaščiteni.
Prepričan sem tudi, da sem to znal.
Ampak sedaj ne znam.
Prosim za pomoč.
(Rabim za predmet "digitalna obdelava signalov", ker sem našel seznam rešenih tipičnih nalog, pa bi rad imel slike kot samostojne datoteke.)
p.s.: .docx ter .pdf datoteki nista zaščiteni.
- spremenil: slitkx ()
Sklemen ::
docx file je v bistvu zip file ... spremeni končnico datoteke in poglej njegovo vsebino
SKlemen
SKlemen
slitkx ::
O super! Sem .docx spremenil v .zip in glej ga zlomka...notri .png slike. Pa vem nekaj več...
Drugače pa sem za .pdf že porajtal, sem v Nitro PDF Professional uporabil "Text & Images" ter razširil ven slike.
Drugače pa sem za .pdf že porajtal, sem v Nitro PDF Professional uporabil "Text & Images" ter razširil ven slike.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slitkx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Britanska vlada razmišlja o prehodu na OpenOffice (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 25924 (22839) | KoKi |
» | Nepravilna pretvorba DOCX v PDFOddelek: Pomoč in nasveti | 3829 (3658) | Hayabusa |
» | Izbrati OpenOffice ali LibreOffice (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 31173 (27851) | darkolord |
» | V Belgiji je OpenOffice pravi hit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 14143 (10898) | driver_x |
» | Novi word - dobljen skupaj z VistoOddelek: Programska oprema | 3688 (3041) | ender |