Forum » Operacijski sistemi » Windows 2008 Server vprašanje
Windows 2008 Server vprašanje
alexmarsic ::
LP,
Imam v mislih namestit na eni mašini Windows 2008 server 64 biten. Zdj pa me zanima ali lahko bom dal še vedno Windows XP v Domeno ali ne?... In ali ima podporo tako za 32 bit kot 64 OS za domain controller.
Prosim za odgovor hvala
Imam v mislih namestit na eni mašini Windows 2008 server 64 biten. Zdj pa me zanima ali lahko bom dal še vedno Windows XP v Domeno ali ne?... In ali ima podporo tako za 32 bit kot 64 OS za domain controller.
Prosim za odgovor hvala
noraguta ::
sevedaa lahko dodaš xp v domeno.(se pa gp včasih razlikujeta med visto ter xp ter jih je po potrebi voditi ločeno)
drugega vprašanja ne šteekam čist , hočeš rečt če je 2008 x64 lahko domain kontroler? ja je
drugega vprašanja ne šteekam čist , hočeš rečt če je 2008 x64 lahko domain kontroler? ja je
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
alexmarsic ::
2. Vpršanje če Windows 2008 64 BIten podpira 32 bitne Xp in VIsto ?
Se opravičujem Ne vem kako drugače povedat pa še to dela na hitro
Se opravičujem Ne vem kako drugače povedat pa še to dela na hitro
Podpira 32, x64, xp, visto v vseh kombinacijah. (pro variante seveda)
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()
bastadu ::
Sposojam si temo: Zanima me, če kupim licenčne Windows 2008 Server Standard v nemškem jeziku ali bom lahko zadevo namestil v angleškem jeziku (bodisi že med inštalacijo ali pa preko windows update)? Hvala za nasvet!
Sposojam si temo: Zanima me, če kupim licenčne Windows 2008 Server Standard v nemškem jeziku ali bom lahko zadevo namestil v angleškem jeziku (bodisi že med inštalacijo ali pa preko windows update)? Hvala za nasvet!
prek updata zihr ne(ni nč tacga kt server ultimate;~). bi ti pa znal na začetk inštalacije ponudt izbiro(sam za tole pa nism zihr).
bastadu ::
Glede na tole bi jaz rekel, da language packi obstajajo (morda res ne preko windows update), predvidevam pa da se bi res znal pojaviti tudi angleški jezik pri izbiri med inštalacijo, saj so v isti "grupi" ravno English, German, Japanese, French, Spanish ... Kakšna potrditev od koga?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 2008 server 64 in .NET 3.5 SP1Oddelek: Programska oprema | 670 (603) | jan01 |
» | Windows 2008 R2 ProblemOddelek: Operacijski sistemi | 1501 (998) | Pureforce |
» | Vista OpenVPN - Windows DomainOddelek: Omrežja in internet | 1197 (1073) | Daedalus |
» | Windows Server 2008 za srednje izkušenega uporabnika? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8038 (5416) | Jst |
» | Servisni paket popravkov za Visto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 12179 (7180) | SebaR |