Forum » Loža » Sumljiva ponudba za delo
Sumljiva ponudba za delo
mblazi22 ::
Upam da nism falu foruma, ta se mi je zdeu ta se najbol primeren.
Malo sm brskal po netu in sm pršu do te strani. Ce ma kdo cajt bi prasu kaj si misli o tem.
http://www.superprofits.biz/
Meni se malo zdi sumljivo. Prvo naj bi se prjavu in plaču $50, pole pa najdelal zanje in izpolnjeval neke obrazce, kjer bi vstavljal e-maile in imena drugih. Za vsako ime in mail pa bi dobu $5. Meni se zdi da placas članarino pole pa te ne poznajo več, al pa je to kakšna spamerska stran k jst ne vem zakaj bi oni rabli samo ime in mail. Drgac bi se pa dalo dobro zasluzit??
Kaksna so vasa mnenja?
Malo sm brskal po netu in sm pršu do te strani. Ce ma kdo cajt bi prasu kaj si misli o tem.
http://www.superprofits.biz/
Meni se malo zdi sumljivo. Prvo naj bi se prjavu in plaču $50, pole pa najdelal zanje in izpolnjeval neke obrazce, kjer bi vstavljal e-maile in imena drugih. Za vsako ime in mail pa bi dobu $5. Meni se zdi da placas članarino pole pa te ne poznajo več, al pa je to kakšna spamerska stran k jst ne vem zakaj bi oni rabli samo ime in mail. Drgac bi se pa dalo dobro zasluzit??
Kaksna so vasa mnenja?
- premaknil iz Omrežja in internet: Tilen ()
krneki0001 ::
BS, čista piramida, samo brez začetnega vložka - ta vložek je razdeljen na vsako reklamo in od vsake reklame daš 50% svojemu nad sabo.
1024 ::
Kako ljudje zaslužijo s takimi stranmi? Tako, da postavljajo take strani.
Fish knows everything.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako so spletni prevaranti ukradli 40 milijonov evrovOddelek: Novice / Varnost | 9274 (6798) | darkolord |
» | Prepovedali reklamo zaradi pretiravanjaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7023 (4921) | Yerpo |
» | SpamOddelek: Problemi človeštva | 3309 (2687) | carota |
» | reklama "Kako si?" (za jogurt) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23646 (22308) | cbelica |
» | Koliko stane izdelava 5 spletnih strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 1563 (1270) | freserovski |