Forum » Pomoč in nasveti » Local share diska vista ali 7 na xp
Local share diska vista ali 7 na xp
brdi ::
Pozdrav
Imam sledeci problem- imam prenosnik z visto in PC z xpji nikakor mi ne uspe da bi lahko na visti sharal celoten disk oz na xpjih mi napise da nimam pravic...
zaradi tega sem tut sprobal beta verzijo windows 7 in je isto.
S tem da sem probal kot share permisson dodat everyone, guest pa se nakj drugih .. Ampak na xpjih se vedno permmision denied.
Ce pa sharam samo vsak folder posebej v disku dam permmisne Guestu pa dela tako na visti kot na 7mici.
Potreboval pa bi share celotnega diska - dolgocasno je sharat usak folder itd posebej.
Hvala in Lp
Imam sledeci problem- imam prenosnik z visto in PC z xpji nikakor mi ne uspe da bi lahko na visti sharal celoten disk oz na xpjih mi napise da nimam pravic...
zaradi tega sem tut sprobal beta verzijo windows 7 in je isto.
S tem da sem probal kot share permisson dodat everyone, guest pa se nakj drugih .. Ampak na xpjih se vedno permmision denied.
Ce pa sharam samo vsak folder posebej v disku dam permmisne Guestu pa dela tako na visti kot na 7mici.
Potreboval pa bi share celotnega diska - dolgocasno je sharat usak folder itd posebej.
Hvala in Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava dveh računalnikovOddelek: Omrežja in internet | 3506 (3154) | glinik |
» | Izšel Pidgin 2.6.1 z audio in video podporoOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4451 (3005) | poweroff |
» | vista - domače omrežje - nadležno geslo, kako dostopati do share foldrov brez win pasOddelek: Operacijski sistemi | 1910 (1360) | aiko |
» | Vista, "all users" ??Oddelek: Operacijski sistemi | 940 (829) | sith |
» | Windows Server 2008 network sharingOddelek: Operacijski sistemi | 2454 (2155) | mazupan |