Forum » Operacijski sistemi » redhat linux internetna povezava
redhat linux internetna povezava
dejan707 ::
Lep opzdrav vsem.
Ker imam še en računalnik,malo starejšega sem si potegnil malo starejši linux redhat 9.vse lepo in prav,
upišem uporabniško in geslo za ustvarjenje povezave.na to napišem v mozilo www.google.com pa mi napiše :
www.google.com could not be found.please check the name and try again. sem probal z najdi.si,yahoo.com vendar rezultat je enak
Za vso pomoč se v naprej zahvaljujem
Ker imam še en računalnik,malo starejšega sem si potegnil malo starejši linux redhat 9.vse lepo in prav,
upišem uporabniško in geslo za ustvarjenje povezave.na to napišem v mozilo www.google.com pa mi napiše :
www.google.com could not be found.please check the name and try again. sem probal z najdi.si,yahoo.com vendar rezultat je enak
Za vso pomoč se v naprej zahvaljujem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visok ping ob določeni uri? (Amis)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1403 (1248) | čuhalev |
» | Konfiguracija Mikrotik Grove A-52HPnOddelek: Pomoč in nasveti | 2428 (2171) | Goran's Blog |
» | Kako z ukazom ping dobiti # of hops?Oddelek: Pomoč in nasveti | 873 (700) | bMozart |
» | DNS ne mora pridobiti IP naslova?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1851 (1655) | samomas |
» | Ne prikaže mi GooglaOddelek: Omrežja in internet | 1482 (1430) | scenic |