Forum » Operacijski sistemi » redhat linux 9
redhat linux 9
dejan707 ::
Lep opzdrav vsem.
Ker imam še en računalnik,malo starejšega sem si potegnil malo starejši linux redhat 9.vse lepo in prav,
upišem uporabniško in geslo za ustvarjenje povezave.na to napišem v mozilo www.google.com pa mi napiše :
www.google.com could not be found.please check the name and try again. sem probal z najdi.si,yahoo.com vendar rezultat je enak
Za vso pomoč se v naprej zahvaljujem
Ker imam še en računalnik,malo starejšega sem si potegnil malo starejši linux redhat 9.vse lepo in prav,
upišem uporabniško in geslo za ustvarjenje povezave.na to napišem v mozilo www.google.com pa mi napiše :
www.google.com could not be found.please check the name and try again. sem probal z najdi.si,yahoo.com vendar rezultat je enak
Za vso pomoč se v naprej zahvaljujem
dejan707 ::
še eno uprašanje imam.imam dva diska in na vsakem disku je OS (na enem je linux na drugem pa xp),zanima me kako bi to v biosu nardil
ali kjer koli da bi mi ob zagonu dalo možno kateri OS naj izberem.v biosu sem imel možnost ali en disk ali drugi.
ne vem pa kje bi se dalo še to nardit.računalnik je bol star 800 MHz,256 ramov
za vso pomoč se v naprej zahvaljujem,hvala
ali kjer koli da bi mi ob zagonu dalo možno kateri OS naj izberem.v biosu sem imel možnost ali en disk ali drugi.
ne vem pa kje bi se dalo še to nardit.računalnik je bol star 800 MHz,256 ramov
za vso pomoč se v naprej zahvaljujem,hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako z ukazom ping dobiti # of hops?Oddelek: Pomoč in nasveti | 873 (700) | bMozart |
» | DNS ne mora pridobiti IP naslova?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1852 (1656) | samomas |
» | Volja ADSL in Windows XP - problemOddelek: Omrežja in internet | 1998 (1732) | janez5 |
» | BSplayerOddelek: Programska oprema | 926 (789) | idur |
» | postevitev EggdropaOddelek: Omrežja in internet | 1649 (1343) | Tody |