Forum » Kaj kupiti » Router.
Router.
DeusB ::
Pozdravljeni.
Imam eno vprašanje, in sicer me zanima kateri router bi prenašal podatke iz hiše v hišo, ki sta narazen cca. 100 metrov ( hiše so na deželi). Zanimajo me predvsem izkušnje, saj si specifikacije znam prebrati sam:) Žal ne morem v novi hiši imeti drugega interneta kot da si ga potegnem iz stare hiše, ker bi mogel za kabel kopati predaleč okrog in vmesa dajati ojačevalce, se mi zdi najboljša ideja router, seveda če bi delal.
Hvala lepa za odgovore in mnenja.
Lp
Imam eno vprašanje, in sicer me zanima kateri router bi prenašal podatke iz hiše v hišo, ki sta narazen cca. 100 metrov ( hiše so na deželi). Zanimajo me predvsem izkušnje, saj si specifikacije znam prebrati sam:) Žal ne morem v novi hiši imeti drugega interneta kot da si ga potegnem iz stare hiše, ker bi mogel za kabel kopati predaleč okrog in vmesa dajati ojačevalce, se mi zdi najboljša ideja router, seveda če bi delal.
Hvala lepa za odgovore in mnenja.
Lp
Vanadium ::
tu poglej: LINK majo svašta drgač pa 2 wrt54gl ali podobn z možnostjo dd-wrt ali tomato firmware bi načeloma moral delovat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys WRT54GL (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6786 (3141) | Senitel |
» | ROUTER ZA visoko brezžično hitrostOddelek: Omrežja in internet | 4078 (3586) | styled |
» | TP-Link TL-WR941ND ali Linksys WRT54GLOddelek: Kaj kupiti | 3903 (2801) | andrej_andro |
» | Čimceneje do večje wireless pokritostiOddelek: Kaj kupiti | 1633 (1308) | janezk999 |
» | RouterOddelek: Strojna oprema | 2590 (1667) | wooted |