Forum » Pomoč in nasveti » program za preverjanje temperature gra...
program za preverjanje temperature gra...
samsung113 ::
Torej pozna kdo kakšen program z katerim bi pogledal temperaturo grafične kartice GF9800GT?
ST-777 ::
Program GPU-Z pokaže razne podatke za grafično kartico, tudi temperaturo grafičnega procesorja.
Koliko pa je temperatura v idle pri grafični GF9800? Meni kaže 58-60 stopinj, je to normalno? Je pa drugače zračno hlajenje..
huek111 ::
Js mam na 8800gt 61°C!
Mogoče bi šlo kakšno stopinjo dol če bi grafo spihal!
Na ati-jevi se imel v idle 70°C
Mogoče bi šlo kakšno stopinjo dol če bi grafo spihal!
Na ati-jevi se imel v idle 70°C
Sem malo prezračevanja dal kišti pa je idle temp pod 50 stopin v igri je pa okoli 60 stopin;)
RuskiSnajper ::
Je gdo slisal za Rivatuner ....
Zdaj pa imajo najnovejsi (8.12) ATI catalyst driveri v Overdriveu Manual Fan control , ... kot sem opazo za serije pod 3xxx to ne deluje ali pa bo popravleno.
Zdaj pa imajo najnovejsi (8.12) ATI catalyst driveri v Overdriveu Manual Fan control , ... kot sem opazo za serije pod 3xxx to ne deluje ali pa bo popravleno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Temperature grafičnih kartic(AMD)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1677 (1292) | greeeeedy |
» | Težave z grafiko v nekaterih igricah (HD4890)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1289 (1021) | PoStrah |
» | Problemi z grafično kartico.Oddelek: Strojna oprema | 1407 (1185) | bluefish |
» | Optimalna in najvišja temperatura za grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 917 (804) | ferderber |
» | Priporocena temperatura za graficno?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1174 (1025) | kuglvinkl |