Forum » Kaj kupiti » Svetujte mi za nakup ojačevalca...
Svetujte mi za nakup ojačevalca...
badzo5 ::
No jst bom kupu 2 zvočnika X 1034 L-11 max. možna obremenitev je 500w imajo 4 ohme ali ZELOO RAJE 2 zvočnika(raveland serija Mega-x, model x 1838 L-11, max. možna obremenitev je 500W 8 ohm - baje je bolje, da je enako ohmou kot na ojačevalcu...hehe pač mam rad mal bl močne pa vlke zvočnike xD "BOXE" jst rečm. Ker pa nisem nevem ker strokovnjak za ojačevalce ter zvočnike, vas sprasujem če je pametna odločitev kupiti poleg njih sledeč ojačevalec,http://shop.conrad.si/cgi/websale6.cgi?..., Mc-crypt PA-8000 MK11,max. moč je 2*500w....zato tudi smatram da je ta "pravi" ker so zvocniki 2*500w...vi razložite ter ima 4 ohme(tudi to nevem natančno kaj je).O nakupih sem gledal na strani www.conrad.si in njihovem KATALOGU, ker imajo preprosto najnižje cene v sloveniji, če obstaja boljša trgovina mi prosim povejte...
HVALA, KER STE SI VZELI ČAS DA STE TO PREBRALI IN KOMENTIRALI =P
...wnb dj bađo...im only 16 hotties!
HVALA, KER STE SI VZELI ČAS DA STE TO PREBRALI IN KOMENTIRALI =P
...wnb dj bađo...im only 16 hotties!
- spremenilo: badzo5 ()
Pyr0Beast ::
Rabis cca. 2 300W ojacevalca.
Ti zvocniki so dokaj crap in pri vecjih moceh ne dajo kaj vec od sebe.
Ti zvocniki so dokaj crap in pri vecjih moceh ne dajo kaj vec od sebe.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računanje moči pri zvočnikih 2Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6890 (6488) | einstein :P |
» | Zvok v štirih ločenih prostorih?!?Oddelek: Zvok in slika | 1116 (970) | St235 |
» | Kje dobiti kratek USB kabelOddelek: Kaj kupiti | 3533 (2651) | Karen |
» | Kakšen SPAJKALNIK ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3810 (3271) | MadMax |
» | Pokanje v zvočnikih 5.1 Logitech Z-5500 THXOddelek: Pomoč in nasveti | 2351 (2130) | mrTwelveTrees |